Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 1602-0001
Τιμή Έκδοσης
€8.00
Τιμή Πολιτείας
€6.40
(-20%)
Κερδίζετε €1.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η πρόνοια του Θεού ευδόκησε και το 1990 επισκέφθηκε, για πρώτη φορά, ο υπεύθυνος των εκδόσεων "Ορθόδοξος Κυψέλη" την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας. Από την επίσκεψη αυτή, και από οκτώ άλλες που ακολούθησαν, προέκυψε η γνωριμία με σεβαστούς και ενάρετους πνευματικούς πατέρας, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να εκδοθούν δεκατρία βιβλία από τα ρουμανικά στα ελληνικά. Μνημονεύουμε αντιπροσωπευτικά τα τρία πρώτα βιβλία: "Ρουμανικό Γεροντικό", "Πνευματικοί διάλογοι με Ρουμάνους πατέρας" και "Πνευματικοί λόγοι", τα οποία μετέφρασαν και επιμελήθηκαν αδελφοί της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους.
Τα αξιοπρόσεκτα αυτά έργα αγαπήθηκαν και εντός τριετίας είχαν εξαντληθεί. Εκτός από αυτά οι εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη" δημοσίευσαν και άλλα αξιόλογα βιβλία συγχρόνων, κυρίως, εναρέτων πνευματικών πατέρων της Ορθοδόξου Ρουμανικής Εκκλησίας, όπως των Γερόντων: Παϊσίου Ολάρου, Κλεόπα Ηλίε, Δομετίου, Υακίνθου, Αρσενίου και άλλων.
Από όλες αυτές τις εκδόσεις ανθολογήθηκαν οι πιο σπουδαίες πνευματικές εμπειρίες, νουθεσίες και συμβουλές των αγίων και ενάρετων πατέρων της Ρουμανικής Εκκλησίας και απετέλεσαν το ενδιαφέρον αυτό βιβλίο των 272 σελίδων με την ονομασία "Γεροντικό Ρουμάνων Πατέρων". Πρόκειται για σπουδαία συλλογή δοκιμασμένων συμβουλών, σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, που συμβάλλουν στην απαλλαγή μας από τα πάθη και στην κατόρθωση των χριστιανικών αρετών. Η διάταξη του πνευματικού αυτού υλικού έγινε σε θεματικές ενότητες, χάρη στην ουσιαστική συμβολή και επιμέλεια ενός αγαπητού θεολόγου συνεργάτου, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Θερμώς τον ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά του.
Το αξιόλογο αυτό βιβλίο, με τα φωτεινά παραδείγματα και τα πνευματικά μαθήματα που περιέχει, ελπίζουμε και ευχόμαστε να συμβάλει στην κατά Χριστό μόρφωση των αναγνωστών του και να οδηγήσει πολλές ψυχές σε μετάνοια και σωτηρία, με την χάρη του Κυρίου μας και τις πρεσβείες των πατέρων της Ρουμανικής Εκκλησίας προς δόξα Χριστού. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Αγάπη - Φιλοξενία
Άγγελοι
Αγιότητα - άγιοι
Αμαρτία - μετάνοια - εξομολόγηση
Γάμος - οικογένεια - παιδιά
Διάβολος
Ειρήνη Θεού
Επίσκοπος - ιερέας - πνευματικός καθοδηγητής
Ζωής (τέσσερα είδη)
Θάνατος
Θαύματα και χαρίσματα
Θεία Κοινωνία
Θλίψεις - πειρασμοί
Κατάκριση
Μαγεία
Η μέλλουσα κρίση του Θεού
Μοναχός - μοναστήρι
Νηστεία
Όνειρα - οράματα
Ορθόδοξη λατρεία
Προσευχή
Σωτηρία
Ταπείνωση
Ψευδόχριστοι - αιρετικοί
Ρουμάνοι Πατέρες και Μητέρες
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2008
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1602-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29
Όσα χάσαμε στις φλόγες
ENRIQUEZ MARIANA
€12.20 €4.88
(-60%)
Κερδίζετε €7.32

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS