Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

ROTHFUSS PATRICK
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0672




Παρουσίαση

"Το όνομά μου είναι Κβοθ. Έχω κλέψει πριγκίπισσες από στοιχειωμένους βασιλιάδες. Έκαψα συθέμελα την πόλη του Τρέμπον. Βάδισα στο φεγγαρόφωτο σε μονοπάτια που άλλοι φοβούνται ακόμα και να τα αναφέρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχω μιλήσει με θεούς, έχω αγαπήσει γυναίκες και έχω γράψει τραγούδια που κάνουν τους τροβαδούρους να δακρύζουν. Ίσως με έχετε ακουστά..."
Με τα λόγια αυτά ξεκινά μια αφήγηση που αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη σύγχρονη λογοτεχνία φαντασίας. Μια ιστορία σκοτεινή και λυρική, μια ιστορία εκδίκησης και εσωτερικής αναζήτησης, μια ιστορία ατσάλινης θέλησης, επιβίωσης και ηρωικών πράξεων. Είναι η ιστορία ενός αληθινού ήρωα - ενός ανθρώπου που έγινε θρύλος... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Αυτός ο Rothfuss είναι φοβερός." (George R.R. Martin, συγγραφέας του GAME OF THRONES)

"...η γραφή του διαθέτει την ακρίβεια που κατά τη γνώμη μου είναι απόλυτα αναγκαία στη λογοτεχνία φαντασίας και ταυτόχρονα ηχεί σαν αληθινή μελωδία... Τι αγαλλίαση!" (Ursula K. Le Guin)

"Ένα μοναδικό βιβλίο, μια εξαίσια ιστορία που σε καθηλώνει και διαβάζεται μονομιάς." (Anne McCaffrey)

"Πλημμυρισμένο μουσική, έρωτα και σκοτεινά γεγονότα, το μαγευτικό βιβλίο του Patrick Rothfuss μας συγκλόνισε." (amazon.com)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NAME OF THE WIND
ISBN139789604972746
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων856
Διαστάσεις23x14
ΜετάφρασηΚΑΡΑΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΘΦΑΣ ΠΑΤΡΙΚ
Κωδικός Πολιτείας0360-0672
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

parisk, gartel, JohnCrichton, replikantos, tzortzov

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gartel, Enigmatic1318, mixagor, gray_slave, Sofie808, JohnCrichton, replikantos, eirhnh30, Kemsy, tzortzov

Κριτικές για το προϊόν

[15/08/2023] KatVich.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεν περίμενα πλέον να με συνεπαρει τόσο πολύ ένα βιβλίο φαντασίας... Ειδικότερα ένα βιβλίο που θα είχα παρατήσει από τις πρώτες σελίδες αν δεν είχε τόσο καλά σχόλια ( η αρχή ήταν λίγο βαρετή, το παρόν του χαρακτήρα, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ)!!! Δεν περίμενα ότι θα ηταν τόσο ενδιαφέρον ένα βιβλίο του οποίου την πλοκή μονοπωλεί ο πρωταγωνιστής και οι μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, πολλές φορές μέρα με τη μέρα! Σε κάνει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τόσο πολύ τον Κβοθ που να μην μπορείς παρά να ανυπομονεις να μάθεις τα πάντα για αυτόν!!
[14/11/2017] eirhnh30.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το λατρεψα. Ενα πραγματικα ομορφο βιβλιο φαντασιας με ομορφη και πλοκη που σε ταξιδευει. Πιστευω πως αξιζει να διαβαστει σιγουρα..
[20/06/2016] arhonto68.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Θα συμφωνήσω πως είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία φαντασίας,είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και σε πολλά σημεία σε αφήνει με κομμένη την ανάσα. Η πλοκή σου δημιουργεί υποψίες, δεν ξέρεις ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του, αλλά μπορώ να πω πως μου άρεσε να βρίσκομαι σε αυτή την άγνοια και να ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο. Ίσως να σας φανούν κάπως παιδιάστικες όλες αυτές οι κόντρες και τα εμφανώς ασήμαντα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο, ίσως και όχι, αξίζει όμως να το διαβάσετε.
[05/01/2015] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μου άρεσε πολύ, δεν μπορώ να περιγράψω τι με κράτησε στο βιβλίο θα έλεγα ότι είχε μια αργή πλοκή χωρίς έντονη δράση θα το περιέγραφα ως προσγειωμένο βιβλίο φαντασίας όχι πολύ περιγραφικό σε τοπία ή χαρακτήρες κάτι που μου αρέσει πολύ το οποίο όμως χρησιμοποιεί σε κάποιες στιγμές τον απο μηχανής Θεό κάτι το οποίο έχω την εντύπωση οτι ο συγγραφέας προσπαθούσε να αποφύγει. Αυτο το οποίο λάτρεψα ήταν η ικανότητα του συγγραφέα να σε χαστουκίζει σε ανύποπτο χρόνο με την αλλαγή της πλοκής μέσα σε δύο σειρές. Αυτο συνέβη σε δύο σημεία στο βιβλίο. Σίγουρα η γραφή του δεν είναι τόσο ώριμη όπως π.χ της Le Guin και πιστέυω ότι αν έχει έμπνευση και συνεχίσει θα περιμένουμε όμορφα πράγματα απο τον συγκεκριμένο.
[16/02/2013] rodosgreen.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικο βιβλιο !!!!!!!!!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS