Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

HARRIS JOANNE
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2244




Παρουσίαση

Όταν η Βιαν Ροσέ παίρνει ένα γράμμα από τον άλλο κόσμο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τον άνεμο που φυσά, οδηγώντας την πίσω στο Λανσκνέ, το χωριουδάκι στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπου έξι χρόνια πριν είχε ανοίξει ένα μαγαζί με σοκολάτες.
Η Βιαν, όμως, είναι εντελώς απροετοίμαστη γι' αυτό που θα συναντήσει. Γυναίκες με μαύρες μαντίλες κυκλοφορούν στους δρόμους και παντού είναι διάχυτη η μυρωδιά από μπαχάρια και τσάι δυόσμο. Στην όχθη του ποταμού, απέναντι από την εκκλησία του Σεν Ζερόμ, ορθώνεται ένας μιναρές. Η νέα κοινότητα έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό. Επιπλέον, ο εφημέριος Ρενό, ο αιώνιος εχθρός της Βιαν, δέχεται απειλές για τη ζωή του. Και φαίνεται ότι εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει...
Μετά το Καυτή σοκολάτα και το Γόβες και γλυκές αμαρτίες, η Τζόαν Χάρις, σ' ένα μυθιστόρημα πιο επίκαιρο από ποτέ, έρχεται και πάλι να μας γεμίσει με απολαυστικές γεύσεις και πικάντικα αρώματα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPEACHES FOR MONSIEUR LE CURE
ISBN139786180100945
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2013
Αριθμός σελίδων504
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΡΙΣ ΤΖΟΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-2244
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Χριστούλα, maria.stathkamp

Κριτικές για το προϊόν

[23/08/2016] filian.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Απλοϊκή γραφή. Θα το προτιμούσα με λίγο πιο επιτηδευμένο λόγο -είναι άραγε θέμα του πρωτοτύπου ή του μεταφραστή; Η ιστορία είναι πραγματικά όμορφη και ενδιαφέρουσα. Αισθάνθηκα όμως πως έκανε κοιλιές στα ερωτηματικά που ήθελε να παρουσιάσει, ενώ το κλειδί της ιστορίας το "ξεπετά" σε λίγες σελίδες. Θα μπορούσε να έχει πιο ομοιόμορφη κατανομή, ανάλογα με τη βαρύτητα της πλοκής. Για την παραλία είναι άνετο. Είχε όμως περισσότερες δυνατότητες σαν ιστορία και χάνει από το λόγο. Περίμενα περισσότερα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS