Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ // ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΟΜΑΣ «ΡΑΟΥΝ

ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΟΜΑΣ «ΡΑΟΥΝ» ΡΑΟΥΝΣΧΟΛΤ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

KREFELD MICHAEL-KATZ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2859




Παρουσίαση

Ο ντετέκτιβ Τόμας Ράουνσχολτ, αποκαλούμενος "Ράουν" από φίλους και γνωστούς, τίθεται σε διαθεσιμότητα από την αστυνομία όταν καταρρέει ψυχολογικά μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, της Εύας. Κατηγορώντας τον εαυτό του, καταφεύγει στο πλοιάριό του στο λιμάνι της Κοπεγχάγης και στο αλκοόλ.
Όταν ένας φίλος τού ζητά να εξιχνιάσει την εξαφάνιση μιας νέας γυναίκας, βρίσκει διέξοδο στην απελπισία του. Ο Ράουν, ως ιδιωτικός ερευνητής πλέον, ακολουθεί τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κοπέλα έχει πουληθεί στον διαβόητο έμπορο λευκής σαρκός Βλάντιμιρ Σλάβρος, που διατηρεί δίκτυο οίκων ανοχής σε όλη την Ευρώπη. Τα πράγματα περιπλέκονται με την εμπλοκή στην υπόθεση ενός κατά συρροήν δολοφόνου που για χρόνια τρομοκρατεί τη Στοκχόλμη. Πρόκειται για έναν σαδιστή που στήνει τα θύματά του -όλα νεαρές πόρνες- σαν αγάλματα στις χωματερές της πόλης, και ο οποίος κυνηγά τώρα το επόμενο θήραμά του...
Το πρώτο μέρος της αστυνομικής σειράς με τον ντετέκτιβ Ράουν, ένα σκοτεινά ταξίδι στα μυστικά της Σκανδιναβίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAFSPORET
ISBN139786180107906
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2015
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΛΥΟ
ΕπιμέλειαΠΗΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΕΦΕΛ ΜΙΚΑΕΛ-ΚΑΤΣ
Κωδικός Πολιτείας4580-2859
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

toflakos

Κριτικές για το προϊόν

[20/02/2020] apoapost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Απογοήτευση! Όλα δίνονται στο πιάτο, ξέρεις από την αρχή που θα καταλήξει, δεν υπάρχουν αφηγήσεις που να είναι θολές και αμφίσημες, η πλοκή είναι εξαιρετικά απλή που θα μπορούσε να τη σκεφτεί ο καθένας. Δεν είναι αστυνομικό μυθιστόρημα, μάλλον είναι ένα βιβλίο μιας αστυνομικής περιπέτειας, λες και βλέπεις κακή αμερικάνικη ταινία της δεκαετίας του '70 με καλούς και κακούς. Το 1 αστεράκι το δίνω επειδή ο συγγραφέας μου αφηγήθηκε μια ιστοριούλα χωρίς να με κουράσει. Αδιάφορο βιβλίο που γράφτηκε καθαρά και μόνο για να πουλήσει στις διακοπές και μετά να χαθεί στο κενό. Ένα σεναριάκι που πλασαρίστηκε για ποιοτική αστυνομική λογοτεχνία. Κρίμα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
ΜΠΟΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS