Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
MAAS J. SARAH
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3331
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-20%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έκλεψε μια ζωή.
Τώρα πρέπει να πληρώσει με την καρδιά της.
Όταν η νεαρή κυνηγός Φέιρα σκοτώνει έναν λύκο στο δάσος, ένα θηριώδες πλάσμα κάνει την εμφάνισή του και απαιτεί την τιμωρία της. Η Φέιρα μεταφέρεται σε έναν επικίνδυνο, μαγικό τόπο, τον οποίο γνωρίζει μονάχα από τους θρύλους, κι εκεί ανακαλύπτει πως το πλάσμα που την αιχμαλώτισε δεν είναι ζώο, αλλά ο Τάμλιν, ένα από τα θανάσιμα, αθάνατα ξωτικά που κάποτε κυριαρχούσαν στον κόσμο τους.
Κι ενώ η Φέιρα παραμένει κρατούμενη στα κτήματά του, τα αισθήματά της για τον Τάμλιν σταδιακά αλλάζουν και η παγερή εχθρότητα παραχωρεί τη θέση της σε ένα φλογερό πάθος που σαρώνει κάθε ψέμα που της είχαν πει σχετικά με τον υπέροχο, αλλά συνάμα επικίνδυνο κόσμο ξωτικών. Όμως, μια αρχέγονη, μοχθηρή σκιά απλώνεται και πυκνώνει πάνω από τη χώρα των ξωτικών, και η Φέιρα πρέπει να βρει έναν τρόπο να την εμποδίσει... ή να καταδικάσει τον Τάμλιν -και τον κόσμο του- για πάντα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA COURT OF THORNS AND ROSES
ISBN139786180115925
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2017
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΥΛΟΓΙΔΟΥ ΕΛΛΗ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΑΣ ΤΖ. ΣΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-3331
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Fwtine, maria.apostolatou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

marb12, Αΐντα Τζίκα, Μιράντα Τζίκα, Κατερίνα Σκουτέρη, Sofia Votsiou, maria.apostolatou

Κριτικές για το προϊόν

[27/01/2023] lady_army99.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αγκάθια και Τριαντάφυλλα!!! Ένα παραμυθένιο βιβλίο με μια όμορφη ιστορία!!! Το ερωτεύτηκα με την 1η ματιά!!! Σίγουρα όχι το καλύτερο fantasy book, ωστόσο αρκετά μαγευτικό και με ωραία δομή και πλοκή!!! Τα τοπία, οι χαρακτήρες, οι εικόνες, καθώς και το όλο story συναρπάζουν τον αναγνώστη και τον ταξιδεύουν σε αυτή τη παραμυθένια πανδαισία!!! Να πω, βέβαια, πώς έχω αδυναμία σε χαρακτήρες που αρχικά μοιάζουν αντιπαθείς... Ρις ο αγαπημένος μου χαρακτήρας EVER!!! Δίνω 3/5 αστεράκια για αυτό το βιβλίο, όχι γιατί δεν ήταν καλό... Απλώς γνωρίζω τη συνέχεια και βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία αυτής της φοβερής τριλογίας, είναι το 2ο βιβλίο, που ακολουθεί!!! Προτείνω αυτό το υπέροχο βιβλίο φαντασίας, σε κάθε αναγνώστη που αγαπάει το fantasy σύμπαν και αναζητάει τη ρομαντική χροιά σε μια ιστορία!!!
[18/01/2023] julsriska.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αγόρασα αυτό το βιβλίο με υπερβολικό ενθουσιασμό αφού κάποιες στο TikTok έλεγαν πως για το είδος του είναι καλό για διάβασμα...Νομίζω πως είμαι στο κεφάλαιο 9 εδώ εβδομάδες, συνήθως όλα μου τα βιβλία τα τελειώνω το πολύ σε 3 μέρες, αλλά αυτό με έχει κουράσει ενώ το άρχισα. Η "ηρωίδα¨ είναι μακράν το πιο κουραστικό κομμάτι του βιβλίου, αναποφάσιστη και εντελώς χαζή σε βαθμό να θέλω να μπω στο βιβλίο και να την αρχίσω στις σφαλιάρες. Είχα πολλές φορές την επιθυμία να πετάξω το βιβλίο στον τοίχο γιατί δεν ήταν καθόλου αυτό που περίμενα. Απογοήτευση μεγάλη.
[13/09/2017] marb12.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα πιο ωραία βιβλία που έχω διαβάσει σε αυτό το είδος! Πολύ ωραία γραφή, που σε μεταφέρει στον κόσμο του βιβλίου με απίστευτες εικόνες,χωρίς να σε κουράζουν οι λεπτομέρειες..Πολύ ωραίοι και οι χαρακτήρες,καλογραμμένοι με μια δυναμική ηρωίδα που σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΟΥΜΟΡ
EAGLETON TERRY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS