Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3005




Παρουσίαση

Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού στις 22 Σεπτεμβρίου του 2014. Έκανα μαστεκτομή την 1η Οκτωβρίου και άρχισα χημειοθεραπεία στις 29 του ίδιου μήνα. Αυτό είναι το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος. Μέχρι να νοσήσω, είχα την αλαζονεία του υγιούς. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να μου συμβεί. Είχα φίλες που νόσησαν. Νόμιζα ότι καταλάβαινα τι πέρασαν. Δεν είχα ιδέα. Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο από την πρώτη μέρα που έσκασε η βόμβα. Ήταν το φάρμακο και η θεραπεία μου. Αν κάτι μου έμαθε η αρρώστια (και μου έμαθε πολλά), είναι ότι η καθεμία από μας είναι η ατομική της περίπτωση. Το σώμα βιώνει την ασθένεια και τη θεραπεία με τον δικό του τρόπο. "Δεν υπάρχουν ασθένειες υπάρχουν ασθενείς" είχε πει ο αρχαίος ημών Ιπποκράτης. Πέρασαν αιώνες, για να καταλήξουμε, ξανά, σ' αυτήν την τόσο βαθιά -και τόσο αυτονόητη- φράση.
Αυτό είναι ένα ημερολόγιο που καταγράφει εν θερμώ όσα έζησα, όσα έμαθα, όσα σκέφτηκα, όσα φοβήθηκα και όσα έλπισα τους μήνες που πάλεψα με την αρρώστια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180303315
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2760-3005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Paras92, Μενέλαος

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

george128, sergios1957, Μενέλαος, ejvarsos

Κριτικές για το προϊόν

[04/10/2020] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Σε κερδίζει η απλότητα και η κάποια ωμότητα της περιγραφής μια τόσο προσωπικής κι οδυνηρής εμπειρίας. Οπωσδήποτε, γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, αλλά και οικείοι τους, θα πάρουν μια ανάσα από την κατά τα άλλα γεναία αντιμετώπιση της Νικολαϊδου. Από την ημερολογιακή εξέλιξη της εμπειρίας της, καταλαβαίνεις όλη την αγωνία και τον αγώνα της κι ας μην εμβαθύνει με περιττά λόγια και ευρηματική λογοτεχνία. Σε προτρέπει να τη δεις "γυμνή" κι άτριχη, τόσο ευάλωτη όσο δε γίνεται περισσότερο. Μέσα σε αυτό, η φωνή της δύναμη ανάσας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ!
MELLODY PIA
€16.08 €6.43
(-60%)
Κερδίζετε €9.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS