Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΚΡΥΦΗ ΠΟΡΤΑ

Η κρυφή πόρτα

+
-
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3116
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ενώ η πόλη παρακμάζει και καταστρέφεται, ένας άντρας πασχίζει να διασώσει κάποια ψήγματα ευτυχίας κλεισμένος στο μικρό του διαμέρισμα, απομακρυσμένος από τους παλιούς του φίλους, χωρισμένος από τη γυναίκα του, βιοποριζόμενος από μεταφράσεις και φιλοδοξώντας να εκδώσει κάποτε ξανά ένα βιβλίο δικό του. Πολιορκημένος από τις απειλές της καθημερινότητας, με τα λεφτά του να τελειώνουν και την ηλικία του να πλησιάζει τη φθορά, θέλει να εξασφαλίσει την ύπαρξή του μικραίνοντας τον ορίζοντά της ώστε να μην εκτίθεται σε κίνδυνο. Μετρά τις αμοιβές από τις μεταφράσεις που κάνει, υπολογίζει τα έξοδα που αυξάνουν μέσα στην κρίση του τόπου και διατηρείται ζωντανός με το ελάχιστο οξυγόνο που του επιτρέπει ένας κύκλος μικρών, ελάχιστων απολαύσεων και μιας μετρημένης ζωής. Όμως η συναισθηματική του απάθεια κινδυνεύει από μια απρόσμενη εισβολή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το ξεχασμένο παρελθόν του επιστρέφει σαν απειλή και εκτροχιάζει τη ζωή του. Μια ζωή που μοιάζει να ακολουθεί τη μοίρα της ίδιας της πόλης. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180303902
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2016
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2760-3116
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DIGIAKON, eri__1986

Κριτικές για το προϊόν

[22/06/2016] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μια ιστορία σχεδόν τυπική που διαδραματίζεται σε αστικό περιβάλλον με στερεοτυπικούς χαρακτήρες. Ο μεσήλικας συνταξιούχος, ώριμος μορφωμένος αστός που γοητεύεται από την κατά πολύ νεότερή του ζωηρή γειτόνισσα. Μια ιστορία, όχι και τόσο ασυνήθιστη ως προς το θέμα, ιδωμένη και ειπωμένη καθαρά από την αντρική σκοπιά. Μια «κρυφή» πόρτα ανάμεσά τους – που ωστόσο παραμένει φανερή- σαφώς κυριολεκτικά βοηθάει στην εξέλιξη της πλοκής , μεταφορικά δε δεν είναι και τόσο ευδιάκριτη η πρόθεση του συγγραφέα ως προς τι θα ήθελε να σηματοδοτήσει. Τουλάχιστον για μένα δεν ήταν ξεκάθαρο. Η τελική έκβαση απρόοπτη, μόνο υπονοείται και δε δηλώνεται κραυγαλέα. Διαβάζεται με μιαν ανάσα, καθώς περιμένεις αυτό το κάτι που θα συμβεί. Ωστόσο, δεν ξέρω αν τελικά αποζημιώνεσαι για την προσμονή. Παραμένεις με ένα αίσθημα ανικανοποίητου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS