Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΙΣΚΑ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΜΙΣΚΑ

ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

+
-
COLMONT MARIE
Κωδ. Πολιτείας: 2394-0029
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€7.92
(-20%)
Κερδίζετε €1.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Μίσκα εγκατέλειψε το σπίτι της Ελισάβετ αποφασισμένος να γνωρίσει τον κόσμο. Δεν άντεχε άλλο να είναι ένα από τα πολλά κουκλάκια ενός τόσο κακομαθημένου κοριτσιού. Έτσι, μπήκε στο χιονισμένο δάσος απολαμβάνοντας την ελευθερία του με όλες του τις αισθήσεις. Ήταν, όμως, παραμονή Χριστουγέννων και τον περίμεναν πολλές εκπλήξεις! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Μίσκα είναι ένα λούτρινο αρκουδάκι το οποίο ανήκει σε ένα άκαρδο παιδί, ένα κοριτσάκι που δεν έχει διδαχθεί να υπολογίζει την αξία και τη σημασία των αγαθών που απολαμβάνει. Αποφασίζει να εγκαταλείψει το παιδί που δεν νοιάζεται για αυτόν και να ζήσει μια ανέμελη κι ευτυχισμένη ζωή στο δάσος. Θα περιπλανηθεί, θα απολαύσει την ελευθερία του αλλά στο τέλος θα κληθεί να κάνει μια επιλογή: να θυσιάσει το όνειρό του για να δώσει χαρά σε ένα άλλο, λιγότερο προνομιούχο, παιδί. Με αβίαστο τρόπο, το αρκουδάκι θα εκπληρώσει το σπουδαίο καθήκον του και θα γλυκάνει την παιδική καρδιά του κάθε αναγνώστη. Μικρή σημασία έχει αν το φτωχό παιδί, το οποίο δεν θα λάμβανε κανένα δώρο αν ο Μίσκα δεν επέλεγε να γίνει ο ίδιος δώρο, θα εκτιμήσει τη θυσία. Η αξία της προσφοράς κορυφώνεται χωρίς να χρειάζεται να μάθουμε το αποτέλεσμα που θα έχει. Το λούτρινο αρκουδάκι είναι το κατεξοχήν αντικείμενο που είναι ταυτισμένο με τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: να απαλύνει τον πόνο των παιδιών, να τα συντροφεύει, να τα αγαπά και να δέχεται την αγάπη τους με σταθερότητα και πίστη. Ο Μίσκα της Μαρί Κολμόν επιτελεί αυτόν το ρόλο εδώ και πάνω από επτά δεκαετίες. Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται: Το παραμύθι απευθύνεται στα μικρά παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας ενώ μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μια ευκαιρία για ένα μεγαλύτερο παιδί να διαβάσει στο μικρότερο αδελφάκι ή ακόμη και για τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού να διαβάσουν σε εκείνα των πρώτων. Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά: Τα μικρά παιδιά στα οποία απευθύνεται το παραμύθι θα αγαπήσουν τον Μίσκα για την τόλμη, την απλότητα και την γενναιοδωρία του. Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς: Για να γνωρίσουν στα παιδιά ένα τρυφερό παράδειγμα αλληλεγγύης και αλτρουισμού μέσω μιας πράξης άδολης αγάπης. Ο Μίσκα δείχνει με τον πιο απλό και ανεπιτήδευτο τρόπο στα παιδιά πως το να κάνεις το καθήκον σου μπορεί να είναι μια γενναία επιλογή. (Ελένη Κορόβηλα, Boookpress.gr 9/12/2013)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMICHKA
ISBN139786185005115
ΕκδότηςΚΟΚΚΙΝΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων28
Διαστάσεις27x28
ΜετάφρασηΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΕικονογράφησηTALLEC OLIVIER
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΛΜΟΝ ΜΑΡΙ
Κωδικός Πολιτείας2394-0029
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
COOK KENNETH
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS