Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

+
-
ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0157-0025
Τιμή Έκδοσης
€11.13
Τιμή Πολιτείας
€7.79
(-30%)
Κερδίζετε €3.34


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε κάποιο προάστιο της Αθήνας ένας μοναχικός νεαρός φωτογράφος δέχεται επίθεση από αγνώστους μια νύχτα στο σπίτι της αδελφής του. Μετά από αυτό το γεγονός η καθημερινότητά του αλλάζει ριζικά, καθώς ανακαλύπτει πως οι δύο εισβολείς έψαχναν κάποιον άλλο κι όχι τον ίδιο. Ένα μοιραίο λάθος, μια παρεξήγηση, είναι η αιτία για τη βίαιη ανατροπή ολόκληρης της ζωής του.
Αμέσως μυστικές δυνάμεις κινητοποιούνται, και περίεργοι άνθρωποι αρχίζουν να τον παρακολουθούν. Βαφτισμένος στο αίμα και σημαδεμένος από το ξέσπασμα της βίας στη μέχρι τότε αδιάφορη καθημερινότητά του, ακολουθεί το νήμα που θα τον οδηγήσει σ' έναν σκοτεινό, αδιανόητο κόσμο που δε θα μπορούσε να τον φανταστεί ούτε στα πιο εφιαλτικά του όνειρα: Στα άδυτα μιας υπόγειας ιατρικής οργάνωσης που συγκρούεται με το παρακράτος και το επιστημονικό και πολιτικό κατεστημένο, και στην κλινική του αρχηγού της, ενός γιατρού που κρύβει ένα ανατριχιαστικό μυστικό. Ένα χειρουργικό πείραμα παίρνει σάρκα και οστά μεταλλάσσοντας την ίδια την ανθρώπινη συνθήκη, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Υπόγειες συγκρούσεις επιδείξεις χειρουργικών επεμβάσεων που θυμίζουν θεατρικές παραστάσεις, αλλόκοτοι χαρακτήρες, κι ένα απομονωμένο σπίτι με τον περίεργο ένοικό του, οδηγούν την αγωνιώδη ιστορία στην κορύφωσή της: εκεί που το ανθρώπινο σώμα και το μυαλό μετατρέπονται σε πεδίο μάχης, με φόντο έναν κόσμο βυθισμένο στη σήψη των ΜΜΕ και ισοπεδωμένο από την Παγκόσμια Οικονομική Δικτατορία.

Η Άβυσσος πίσω απ' την Πόρτα είναι bio-punk μυθιστόρημα στη σύγχρονη Αθήνα της κρίσης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Μποζινάκης χειρίζεται πολύ καλά την παλινδρόμηση της αφήγησης ανάμεσα στην ψευδαίσθηση και την πραγματικότητα, το φανταστικό και το αληθινό, δημιουργώντας μια όλως υποβλητική ατμόσφαιρα, ηλεκτρισμένη από δυσοίωνα ενδεχόμενα. Η απόδοση αυτού του φρικτά παραμορφωμένου αστικού τοπίου, άμεσα συναρτημένου με τα κουρελιασμένα λογικά του ήρωα, συγκαταλέγεται αναντίλεκτα στα πιο γοητευτικά στοιχεία του βιβλίου". (Λίνα Πανταλέων, Ελευθεροτυπία. 27.3.2009)
"Μία άκρως ενδιαφέρουσα δυστοπία, που δεν χάνει στιγμή την υποβλητικότητά της, και την ατμόσφαιρά της που αναδίνει την μυρωδιά της στάχτης και του σκουριασμένου μετάλλου". (Τιτίκα Δημητρούλια, Καθημερινή, 21.6.2009)

Περιεχόμενα

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ
ΑΠΟΤΥΧΙΑ
ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ
ΤΟ ΑΔΥΤΟ
ΥΠΟΤΡΟΠΗ
ΧΙΜΑΙΡΑ
ΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΑΜΟΥ
ΜΙΝΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΑΔΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΤΡΙΚΥΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΖΛ
ΠΕΙΝΑ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ
ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ
Ο ΝΕΚΡΟΣ
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185032173
ΕκδότηςARS NOCTURNA
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2015
Αριθμός σελίδων14
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΙΑΚΑΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας0157-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

chris_kVeh

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS