Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

+
-
ΚΟΝΤΕΑ ΡΟΥΛΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4607-0136
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το τελευταίο αντίο λέγεται όταν κανείς από τους δύο δεν ξέρει πως είναι το τελευταίο, όταν δεν ακούγεται καν αυτή η λέξη. Είναι μόνο ένα πέρασμα, ένα κοίταγμα, ένα σκούντημα ανάμεσά μας, ένα "ίσως τα ξαναπούμε", και έτσι κανένας από τους δύο δεν έχει την παραμικρή υποψία πως αυτό το ίσως είναι το ποτέ..."
Πόσα αντίο είπε η Χριστίνα στη ζωή της; Αντίο στη μάνα της, που πέθανε αφήνοντάς την στα χέρια του άβουλου πατέρα της και της μητριάς της, της Βούλας, αντίο στον Νικόλα, τον μεγάλο της έρωτα που φοβήθηκε να την ακολουθήσει στην Αθήνα και την άφησε να φύγει μόνη, αντίο στα όνειρα για ευτυχία... Καλωσόρισε τη μοναξιά κι έμαθε να ζει μ' αυτήν, μέχρι που βρήκε στον δρόμο της κι άλλες μοναξιές και τις ταίριαξε με τη δική της. Ο Χρήστος και η Ρίτα, άνθρωποι που κουβαλούν τον δικό τους πόνο και τα δικά τους αδιέξοδα γίνονται για εκείνη η οικογένεια που της έλειπε. Μαζί τους χτίζει τον κόσμο της και παλεύει για το αύριο. Χρόνια μετά, τα λάθη του δικού της παρελθόντος θα απειλήσουν την ευτυχία της κόρης της, της Αργυρώς. Και τότε η Χριστίνα θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα τη ζωή της και να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Μια αλήθεια που ίσως την οδηγήσει σε δύσβατα μονοπάτια, ίσως όμως την βοηθήσει να βρει το αληθινό ταίρι της μοναξιάς της... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185104290
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΟΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4607-0136
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS