Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΜ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ

Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΛΟΥΜΙΔΗΣ Ι. ΣΩΤΗΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8460-0000
Τιμή Έκδοσης
€39.00
Τιμή Πολιτείας
€27.30
(-30%)
Κερδίζετε €11.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η δημιουργία -με οποιαδήποτε μορφή- είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιδιώξεις και παράλληλα απολαύσεις της ζωής. Είναι η απόδειξη της ανθρώπινης θέλησης, της ανθρώπινης δύναμης, της ανθρώπινης ύπαρξης.
Δεν μπορείς ποτέ να προεξοφλήσεις την επιτυχία της. Στη διαδρομή -ιδιαίτερα όταν είναι μεγάλη- θα βρεθούν πολλά εμπόδια, πολλοί αντίζηλοι, πολλοί επικριτές. Χρειάζονται άπλετη υπομονή, αστείρευτη επιμονή, μεγάλη ψυχική δύναμη και κυρίως συνεχή δουλειά και προσπάθεια.
Σε έναν αγώνα δρόμου σκυταλοδρομίας, η αλλαγή της σκυτάλης παίζει πρωταρχικό ρόλο. Αυτός που την παραδίδει έχει την ευθύνη να γίνει σωστά η αλλαγή και αυτός που την παραλαμβάνει έχει ηθική -και όχι μόνο- υποχρέωση να συνεχίσει τον αγώνα και να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Είχα την τύχη να είμαι ένας από τους παραλήπτες της σκυτάλης που έφερε το όνομα "Λουμίδης". Ήταν το δημιούργημα τριών αδελφών που από το τίποτα, χωρίς εφόδια και ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις, κατόρθωσαν να ταυτίσουν το όνομά τους με τον καφέ.
Έζησα από κοντά και συμμετείχα στις επίμονες προσπάθειές τους, στις δυσκολίες που απρόβλεπτα παρουσιάζονταν, στον έντονο ανταγωνισμό -και πολλές φορές ανέντιμο- που είχαν να αντιμετωπίσουν, στις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αντιξοότητες. Όμως παράλληλα γνώρισα και την αφοσίωσή τους στο έργο τους, την πίστη τους και την απεριόριστη αγάπη προς όλους τους συνεργάτες τους.
Θεώρησα υποχρέωσή μου να συγκεντρώσω με κάθε τρόπο οποιοδήποτε σχετικό στοιχείο εντόπιζα, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα αρχείο που θα βοηθούσε στη συγγραφή ενός λευκώματος, το οποίο θα απεικόνιζε το δημιουργικό έργο των τριών αδελφών από την Κάρυστο.
Ελπίζω το περιεχόμενο να αποτελέσει παράδειγμα και συνάμα κίνητρο για νέους ανθρώπους, ώστε να δημιουργήσουν μέσα στις σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες το δικό τους έργο.
Θα ήταν άδικο να ευχαριστήσω προσωπικά συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί είναι πάρα πολλοί εκείνοι που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην πραγμάτωση αυτού του έργου. Θα αναφέρω μόνο τα λόγια του πατέρα μου: "Ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" οφείλεται στους εργαζομένους και στους συνεργάτες των εταιρειών Λουμίδη, καθώς και στους αναρίθμητους πελάτες των προϊόντων, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους εδραίωσαν το όνομα Λουμίδη".
Σωτήρης Ι. Λουμίδης Απρίλιος 2015
(Απόσπασμα από την εισαγωγή της έκδοσης, "Μια αληθινή ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι δίχως τέλος")

Περιεχόμενα

-Μια αληθινή ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι δίχως τέλος
-Στις αρχές του 20ού αιώνα: η αφετηρία μιας μακράς διαδρομής
-1928-1939: με το βλέμμα στο μέλλον
-1940-1949: η αναδίπλωση
-1950-1959: στους δρόμους της ανασυγκρότησης
-1960: μία νέα "γλυκιά" αφετηρία
-1961-1979: μια "παλιά" εταιρεία με νέους ορίζοντες
-1980-...: δοκιμασίες και εξελίξεις...
Λεπτομέρειες
ISBN139786188042728
ΕκδότηςPEAK PUBLISHING
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις31x25
ΕπιμέλειαΠΑΝΣΕΛΗΝΑ Μ. ΓΕΩΡΓΙΑ
Κωδικός Πολιτείας8460-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Κήπος
SIMONETTI PABLO
€8.70 €3.04
(-65%)
Κερδίζετε €5.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS