Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΝΗΣΙ

ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΝΗΣΙ

+
-
ΣΕΛΑΝΙΚΛΗ ΜΑΙΡΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2787-0009
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μπορούν τρόφιμα όπως το κολοκυθάκι, το γάλα, το σουβλάκι και π σοκολάτα να συνυπάρχουν στη διατροφή μας; Μπορώ να μάθω στο παιδί μου να τρώει σωστά και ισορροπημένα, ακολουθώντας το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής; Μπορώ να το βοηθήσω να κατανοήσει τη σπουδαιότητα των φρούτων, των λαχανικών, του κρέατος και των άλλων τροφίμων, διασκεδάζοντας;
Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντική από τη βρεφική και παιδική ηλικία. Οι βάσεις της σωστής διατροφής δίδονται στα παιδιά από τα πρώτα κιόλας στάδια της ζωής τους. Τα παιδιά αφουγκράζονται και αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους. Έτσι, οι σωστές διατροφικές συνήθειες δεν δίδονται μόνο από τους γονείς - υπάρχουν και τα εξωτερικά ερεθίσματα, που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της διατροφικής τους συμπεριφοράς.
Στόχος αυτού του παραμυθιού είναι να αναπτύξει την κριτική σκέψη των παιδιών πάνω σε θέματα διατροφής. Μέσα από ένα κείμενο ευχάριστο, γεμάτο μηνύματα και ερεθίσματα, η παρέα του Διατροφονησιού θα δώσει στο παιδί κίνητρα για να ρωτήσει, να ψάξει, να ανακαλύψει, να προβληματιστεί και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα της διατροφής.
Παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, τη δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους του Διατροφονησιού, τα παιδιά θα δουν τη σωστή διατροφή με "άλλο μάτι". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188065734
ΕκδότηςMEDNUTRITION PUBLICATIONS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων56
Διαστάσεις22x19
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΞΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕικονογράφησηΚΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2787-0009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
MAGUIRE EMILY
€19.27 €6.74
(-65%)
Κερδίζετε €12.53
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΒΑΡΕΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
€10.90 €5.45
(-50%)
Κερδίζετε €5.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS