Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

+
-
ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6012-0004
Τιμή Έκδοσης
€23.91
Τιμή Πολιτείας
€16.74
(-30%)
Κερδίζετε €7.17


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Και τη φετινή σχολική χρονιά, για ακόμη μια φορά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός σπουδών για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φέτος, πλήρως ανανεωμένο και προσαρμοσμένο με τις αλλαγές του Νέου Εξεταστικού αλλά και τη νέα κατανομή των τμημάτων του μηχανογραφικού. Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε είναι μαθητής είτε γονιός ή εκπαιδευτικός, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά τμήματα, για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Στρατιωτικές Σχολές, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αλλά και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Στις σελίδες του θα διαβάσετε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, το μηχανογραφικό δελτίο αλλά και πρόσφατες μελέτες και έρευνες αναφορικά με τα επαγγέλματα και τους κλάδους σπουδών. Παράλληλα, μέσα από τις πληροφορίες που αφορούν το κάθε τμήμα, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε πλήρως, προκειμένου να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές αναφορικά με τις αυριανές σας σπουδές και το μελλοντικό σας επάγγελμα.
Το ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ απευθύνεται σε μαθητές ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες, σε μαθητές που φοιτούν στην Α' & Β' τάξη και σε αποφοίτους. Επίσης, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για όσους ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών, για σύμβουλους σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικούς, φροντιστές αλλά παράλληλα γονείς και φοιτητές που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για το σύστημα πρόσβασης σε όλα τα τμήματα αλλά και να μάθουν επικαιροποιημένα δεδομένα για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.
Το παρόν βιβλίο κυκλοφορεί για 6η συνεχόμενη χρονιά και στο παρελθόν έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές και γονείς τόσο στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού όσο και στην εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188110823
ΕκδότηςEMPLOY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων744
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας6012-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ
ΠΕΡΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
€22.16 €11.08
(-50%)
Κερδίζετε €11.08
Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ
ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
€18.66 €9.33
(-50%)
Κερδίζετε €9.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS