Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2016 // ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΠΑΥΛΟΥ Β. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8156-0005




Παρουσίαση

Το βιβλίο "Φορολογική Δήλωση 2016 - Πρακτικός Οδηγός Συμπλήρωσης για Νομικά Πρόσωπα", έχει ως στόχο την ενημέρωση και την καθοδήγηση λογιστών και επιχειρήσεων, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες, για την ορθή συμπλήρωση των εντύπων Φορολογικών Δηλώσεων. Το περιεχόμενό του είναι πλήρως ενημερωμένο με τις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας που αφορά τα Νομικά Πρόσωπα για το Φορολογικό Έτος 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν.4172/2013).
Η συγγραφή του βιβλίου έγινε με σκοπό να αποτελέσει εργαλείο δουλειάς ως βοήθημα για κάθε θέμα Φορολογίας Εισοδήματος Νομικών Προσώπων. Για αυτό, αναλύονται σε βάθος οι φορολογικές διατάξεις που αφορούν τη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των διοικητικών οδηγιών που έχουν εκδοθεί έως το χρόνο έκδοσης του βιβλίου. Υπάρχουν ιδιαίτερα κεφάλαια ανάπτυξης του πλαισίου φορολογίας νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, ενώ σε κάθε κωδικό των εντύπων παρέχονται οδηγίες συμπλήρωσης με περιληπτική αναφορά της σχετικής θεματολογίας και παραπομπή στις παραγράφους του πλαισίου φορολογίας για πλήρη ενημέρωση.
Ευανάγνωστο και δομημένο με σκοπό να διευκολύνει την αναζήτηση πληροφοριών από τον αναγνώστη, με περιεχόμενα και αλφαβητικό ευρετήριο, καθώς και με ειδική διαγράμμιση για κάθε έντυπο, παρέχει πλήρη ανάλυση των εντύπων Φορολογικών Δηλώσεων Ε2, Ε3, Ν.
Με την ένδειξη "συσχετιζόμενοι κωδικοί" και με την ένδειξη "Συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά" συγκεντρώνονται οι σχετικές πληροφορίες. Επιπρόσθετα, παρατίθενται παραδείγματα για πληρέστερη ανάλυση και κατανόηση συγκεκριμένων θεμάτων.
Ο οδηγός αυτός, είναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα των γνώσεων και της εμπειρίας των συγγραφέων και απευθύνεται σε όσους πρέπει να γνωρίζουν τη σημασία κάθε κωδικού στα έντυπα της εφορίας, τους υπολογισμούς που πρέπει να γίνουν για τη συμπλήρωση των αντίστοιχων πεδίων, τις προθεσμίες υποβολής κάθε εντύπου, και κάθε χρήσιμη πληροφορία για την υποβολή τους.
Για τη δημιουργία του βιβλίου αυτού, ήταν απαραίτητη η συνδρομή πολύτιμων συνεργατών της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
Μεταβολές στο δίκαιο των εταιρειών με το Ν. 4072/2012 - Διαχρονική Φορολογία
ΕΝΤΥΠΟ Ε2 - Αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακίνητης περιουσίας Φορολογικού έτους 2015
ΕΝΤΥΠΟ Ε3 - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ
Εισόδημα από υπεραξία μεταβίβασης Κεφαλαίου (άρθρο 41 ΚΦΕ)
Εισόδημα από κεφάλαιο
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ (Ν) - ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ (άρθρου 45 Ν 4172/2013)
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139786188188563
ΕκδότηςΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2016
Αριθμός σελίδων380
Διαστάσεις29x21
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κωδικός Πολιτείας8156-0005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS