Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

+
-
EWAN CHRIS
Κωδ. Πολιτείας: 7732-0008
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ
Ο Τσάρλι Χάουαρντ δε γράφει απλώς βιβλία για έναν επαγγελματία κλέφτη, αλλά κάνει κι ο ίδιος αυτή τη δουλειά.
Ο Τσάρλι βρίσκεται στο Άμστερνταμ γράφοντας το τελευταίο του μυθιστόρημα, όταν τον προσεγγίζει ένας μυστηριώδης Αμερικανός και του ζητάει να κλέψει για λογαριασμό του δύο αγαλματίδια-πιθηκάκια, τα οποία φαινομενικά δεν έχουν καμία αξία. Αρχικά ο Τσάρλι αρνείται, αλλά μετά αλλάζει γνώμη. Όμως η απαγωγή του και η δολοφονία του Αμερικανού θα κάνουν τον Τσάρλι να συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα έχει μπλέξει.
Η αστυνομία πιστεύει πως αυτός σκότωσε τον Αμερικανό και κάποιοι άλλοι πως μόνο αυτός ξέρει πού βρίσκεται ένα τρίτο πιθηκάκι. Για τον Τσάρλι όμως τρία πράγματα έχουν σημασία. Πρώτον, θα μπορέσει να καθαρίσει το όνομά του; Δεύτερον, θα μπορέσει να ξεφύγει έχοντας κάνει την μπάζα της ζωής του; Και τρίτον, θα μπορέσει να βρει λύση σε ένα πρόβλημα που έχει παρουσιάσει η πλοκή στο τελευταίο του μυθιστόρημα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
«Όπως ο Ρίπλεϊ της Πατρίτσια Χάισμιθ, έτσι κι ο Τσάρλι Χάουαρντ είναι ένας ήρωας που σίγουρα θέλεις να τον ξανασυναντήσεις» (Allan Guthrie)

«Ελκυστικό... Είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και κερδίζει πολύ από αυτό... Ο Χάουαρντ έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Σάιμον Τέμπλαρ (Ο Άγιος)... αποδεικνύοντας πως ο κόσμος είναι πιο διασκεδαστικός όταν άγιοι κι αμαρτωλοί γίνονται ένα θολό συνονθύλευμα» (The Times)
«Το βιβλίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Ένα αστείο αστυνομικό μυθιστόρημα που οφείλει μεγάλο μέρος της γοητείας του στον ακαταμάχητο αντι-ήρωά του Τσάρλι Χάουαρντ. Την άνεση με την οποία ο Γιούαν δημιουργεί έναν αλησμόνητο πρωταγωνιστή και τον βάζει να αναμετρηθεί με έναν πανούργο δολοφόνο θα τη ζήλευαν πολλοί καταξιωμένοι συγγραφείς. Η εξιχνίαση του εγκλήματος είναι πολύ δυνατή και ο Χάουαρντ είναι ένας φρέσκος, ανευλαβής τύπος που θα κάνει τους αναγνώστες να περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες περιπέτειές του» (Publishers Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GOOD THIEF'S GUIDE TO AMSTERDAM
ISBN139786188212114
ΕκδότηςMAMAYA
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων352
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΟΥΑΝ ΚΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας7732-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
Τ' ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΡΥ ΛΥΝΤΟΝ
THACKERAY WILLIAM-MAKEPEACE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS