Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΥΤΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

+
-
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7289-0022
Τιμή Έκδοσης
€13.90
Τιμή Πολιτείας
€9.73
(-30%)
Κερδίζετε €4.17


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Δύσκολα θα καταλάβαινες αν τον έβλεπες έξω ή στη δουλειά του, ή αν μιλούσες μαζί του για λίγο, ότι ήταν από μικρός εθισμένος στον τζόγο. Αδειάζοντας στα κρυφά πολλές πιστωτικές του πατέρα του και το ταμείο στο μαγαζί του αδερφού του, και έχοντας χάσει μια περιουσία μέχρι τα τριάντα του, μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Το πρώτο που έμαθε στις ομαδικές συνεδρίες της Δευτέρας ήταν να συστήνεται ως εξαρτημένος τζογαδόρος.
Ύστερα από μια υποτροπή που θα τον γυρίσει πολλά βήματα πίσω, αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στο πρόγραμμα -και στον εαυτό του. Δίπλα του -με αμέτρητα τηλεφωνήματα και ολονύκτιες συζητήσεις- βρίσκονται οι τρεις φίλοι του από την ομάδα και προσπαθούν να του δείξουν ότι υπάρχει ζωή
μακριά από τον τζόγο.
Καθώς πληθαίνουν οι μέρες της αποχής του, όμως, η ζωή του γεμίζει με ασυνήθιστα γυναικεία ονόματα, ευκαιριακές σχέσεις και σεξ χωρίς κανένα συναίσθημα. Σύντομα θα πέσει στο κενό της μοναξιάς και λίγο μετά θα νιώσει όπως οι πρωταγωνιστές των θρίλερ, που κολυμπούν τρομαγμένοι κοιτώντας διαρκώς πίσω τους. Στο τέλος θα κρατήσει την αναπνοή του και θα βυθιστεί.
Θα ξαναβγεί ποτέ στην επιφάνεια;
Με μοντέρνα, γρήγορη και αφοπλιστική γραφή, ο Ηλίας Αναστασιάδης καταθέτει σε πρώτο πρόσωπο μια αληθινή, εθιστική ιστορία μέσα από τις πιο σημαντικές Δευτέρες της ζωής του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188230798
ΕκδότηςKEY BOOKS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x13
ΕπιμέλειαΠΗΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας7289-0022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[10/05/2020] markonis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πολύ επιδερμική η παρουσίαση του υποτιθέμενου "εθισμού" του συγγραφέα στο τζόγο και δεν είμαι σίγουρος αν έγινε σκόπιμα, προκειμένου το βιβλίο να γίνει πιο #εύπεπτο" στον μέσο αναγνώστη. Εμένα πάντως σαν άτομο που έχει ενασχοληθεί με στοίχημα, πόκερ κλπ δεν με άγγιξε και μου έδωσε την εντύπωση ότι ο συγγραφέας μάλλον κατέγραψε σκόρπια ακούσματα, με μια φτηνή γαρνιτούρα τσόντας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS