Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΘΕΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΝΤΜΠΑΧ

Ο ΘΕΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΝΤΜΠΑΧ

+
-
ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-0915
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

O θείος Πέτρος είναι ένα αίνιγμα. Οι πρεσβύτεροι της οικογενείας Παπαχρήστου τον απορρίπτουν ως "αποτυχημένο της ζωής". Ωσότου ο αφηγητής-ανιψιός του ανακαλύπτει ότι ήταν κάποτε φημισμένος μαθηματικός, τόσο ιδιοφυής και παράτολμος ώστε να αφιερώσει τη ζωή του στην περιβόητη "Εικασία του Γκόλντμπαχ", ένα πρόβλημα που προσπαθούσαν εις μάτην να επιλύσουν γενεές μαθηματικών. H ανακάλυψή του αυτή θα οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Το γοητευτικό αυτό μαθηματικό μυστήριο καθηλώνει απόλυτα τον αναγνώστη. Kι είναι κατανοητό ακόμη και σε κάποιον μαθηματικά αστοιχείωτο! Υπέροχο!". -Daily Mail

"Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα". - ABC News

"Πολύ λίγα λογοτεχνικά έργα τολμούν να πραγματευθούν θέματα αυτού του μεγέθους. Το μυθιστόρημα του Απόστολου Δοξιάδη είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο: προσφέρει στον αναγνώστη την πρόσβαση σε κόσμους που είναι από τη φύση τους ερμητικά κλειστοί". - George Steiner, Observer

"Ένα μυθιστόρημα που δεν μπορείς να του αντισταθείς". - Oliver Sacks
Λεπτομέρειες
ISBN139789600329919
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2010
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-0915
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sdontis, aposdrak, xpetra82, KnowledgeIsPowerlol, miron, eliss4, martio83, Mados, zaxaou

Κριτικές για το προϊόν

[22/03/2024] jimmaros999.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απλό και ευκολοδιάβαστο. Ταυτόχρονα όμως εξιστορεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των μαθηματικών αλλά και την ψυχολογία του επιστήμονα.
[29/12/2017] StavriLina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ενα βιβλιο που διαβαζεται ευκολα και γρηγορα ομως σου δημιουργει σκεψεις και σου ξυπνα το ονειρο της παιδικης φιλοδοξιας.
Ωραια ροη, αρκετα βατο και για τους μη μυημενους στις θετικες επιστημες. Αν εβαλα 4 βαθμους ειναι γιατι εγω θα ηθελα πιο εντονα συναισθηματα, πιο βαθια αναλυση στην επιστημη και λιγο να με δυσκολεψει παραπανω στην αναγνωση. Χωρις εντονες συγκινησεις και χωρις εκπληψεις καθ ολη την διαρκεια του.
[08/05/2017] xpetra82.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το καλυτερο του Δοξιαδη.πολυ ωραια πλοκη που σε κραταει...ως πτυχιουχος μαθηματικος που καποια στιγμη τα εγκατελειψα εντελως για χαρη της τεχνης παιζει και να το 'ενιωσα' λιγο παραπανω το θεμα αλλα σε καθε περιπτωση ειναι απο αυτα τα βιβλια που δεν τ αφηνεις πολυ ευκολα απο τα χερια σου, διαβαζεται μονορουφι σε 2 το πολυ μερες.
[09/02/2017] GiovanniSps.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο που ακόμη και για εμένα, όπου δεν έχω καμία σχέση με τα μαθηματικά) μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το προτείνω για να περάσει κάποιος ευχάριστα την ώρα του
[14/09/2015] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πάρα πολύ καλό το βιβλίο μαθηματικό μυθιστόρημα το οποίο δεν έχει σχέση με μαθηματικούς υπολογισμούς αλλά με ενα υπέροχο ταξίδι μέσα απο τα μάτια ενός παιδιού σχετικά με την μαθηματική ιστορία τα μαθηματικα θεωρήματα και τους μεγάλους μαθηματικούς.Το διάβασα μονορούφι.Σε κρατάει ζωντανό.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
MERRIDALE CATHERINE
€30.00 €15.00
(-50%)
Κερδίζετε €15.00
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS