Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΗ Μ΄ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ( ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΣΕΙΡΑ )

ΜΗ Μ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

ISHIGURO KAZUO (NOBEL 2017)
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4159




Παρουσίαση

Η Κάθυ, η Ρουθ και ο Τόμυ ήταν μαθητές στο Χέιλσαμ - ένα ειδυλλιακό οικοτροφείο, χαμένο κάπου στην αγγλική ύπαιθρο. Τα παιδιά προστατεύονταν με προσοχή από τον εξωτερικό κόσμο κι ανατράφηκαν με τη γνώση ότι ήταν ιδιαίτερα πλάσματα. Όμως, για ποιον ακριβώς λόγο βρίσκονταν εκεί; Μόνο αρκετά χρόνια αργότερα, η 31χρονη πλέον Κάθυ επιτρέπει στον εαυτό της να υποκύψει στην έλξη της μνήμης. Κι αυτή η κατάβαση στο παρελθόν, στους μαιάνδρους μιας φαινομενικά ευτυχισμένης παιδικής ηλικίας, θα φέρει στην επιφάνεια παράξενα, σκοτεινά μυστικά, θα τη βοηθήσει να αντέξει τα χτυπήματα ενός σκληρού κόσμου και να επανατοποθετήσει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους που αγαπά.
Μυθιστόρημα που εκπλήσσει και σαγηνεύει από την αρχή τον αναγνώστη, το Μη μ' αφήσεις ποτέ γνώρισε τεράστια επιτυχία σ' όλο τον κόσμο και γνωρίζει νέες δόξες με την προβολή της ομώνυμης ταινίας του Μαρκ Ρόμανεκ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNEVER LET ME GO
ISBN139789600340464
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΒραβείοΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2011
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΒΑΛΕΝΚΟ ΤΟΝΙΑ
ΕπιμέλειαΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ ΚΑΖΟΥΟ
Κωδικός Πολιτείας2250-4159
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[29/07/2016] khandj.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό. Δεν είναι μόνο η ιδέα, αλλά και η εκτέλεση. Δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά παραπάνω - προσοχή σε περιγραφές και κριτικές γιατί η υπόθεση είναι πολύ ευαίσθητη σε spoilers. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
[06/12/2013] koukouvagia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα αναμφισβήτητα ιδιαίτερο βιβλίο που λόγω της πρωτοτυπίας του θέματός του, δεν μπορείς να το ξεχάσεις όσος καιρός κι αν περάσει. Στις πρώτες σελίδες μου φάνηκε ακατανόητο και κουραστικό, από ένα σημείο και μετά όμως, όταν και αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα, ήταν σαν να δέχτηκα μια γροθιά στο στομάχι. Ένας συνδυασμός επιστημονικής φαντασίας (;) και συναισθημάτων, που ο απόηχός του σε αφήνει με έντονο προβληματισμό. Ίσως να ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικό, αν ήταν κάπως διαφορετικός ο τρόπος γραφής, που λίγο δυσκολεύει. Σίγουρα πάντως αξίζει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη μας!
[04/03/2012] Ίακχος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απλά εξαιρετικό βιβλίο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
BROCHMANN NINA
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS