Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖ

+
-
ΦΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5038
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Οδυσσέας, εκκεντρικός συγγραφέας που ζει απομονωμένος σε μια ορεινή κοινότητα. Η Μπλουζ, επιμελήτρια κειμένων και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ με κοινωνικά θέματα. Το "Τρένο των νεφών", ένα βιβλίο που περιμένει το τέλος του. Το Κόκκινο Σπίτι του συγγραφέα. Έχει την Αίθουσα του Χρόνου, της Χαμένης Αθωότητας, της Θάλασσας και των Αυτόχειρων Συγγραφέων. Το Χωριό, που μισεί τον Οδυσσέα και την Μπλουζ, τους θεωρεί υπαίτιους κάθε συμφοράς και εκπροσώπους του Κακού. Ένας φόνος, μια αλεπού και δυο σκυλιά στα κάγκελα του Κόκκινου Σπιτιού, μια πυρκαγιά. Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το θάνατο, τη μοναξιά και το φόβο για τους Διαφορετικούς. Ένα ψυχολογικό θρίλερ, μια ασυνήθιστη ιστορία σχέσεων. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

«Η προσέγγιση της Μπλουζ με τον Οδυσσέα είναι χτισμένη προσεκτικά, χωρίς κενά ή απότομες διακυμάνσεις. Ο Οδυσσέας βάζει τη νεαρή κοπέλα στον κόσμο του, στα μικρά του «μουσεία». (...) Ένα βαθύ συναίσθημα συνενοχής τους ενώνει, βάζοντάς τους ακόμη εντονότερα στο στόχαστρο των ανθρώπων του χωριού. Το τέλος, τρομακτικό αλλά και καθαρτήριο, θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά, σε ένα διπλό χάπι εντ: Τόσο στο βιβλίο του Οδυσσέα, που ολοκληρώνεται με νέο πιο αισιόδοξο τέλος, όσο και στο βιβλίο της Φακίνου. Η σωτηρία, μοιάζει να μας λέει η Φακίνου, βρίσκεται μόνο στη συνάφειά μας με τον άλλο ? όσο τρομακτικό κι αν φαντάζει καμιά φορά αυτό. (Κ.Β. Κατσουλάρης, bookpress.gr, 25/10/2010)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600351149
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2250-5038
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sdontis, xhmikosJ, bwkini

Κριτικές για το προϊόν

[01/08/2022] bwkini.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Φανταστικό βιβλίο. Οι χαρακτήρες του μυθιστορήματος είναι ενδιαφέροντες και δένεσαι πραγματικά μαζί τους, ενώ η γραφή της Φακίνου είναι πολύ όμορφη και σε ταξιδεύει μέσα από την αφήγησή της. Η πλοκή ήταν πρωτότυπη κατά τη γνώμη μου και διατήρησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο μέχρι και την τελευταία σελίδα.
[15/08/2021] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Απλή,όμορφη γραφή που σε κρατάει και σου δημιουργεί αγωνία για το τι θα ακολουθήσει. Οι χαρακτήρες είναι καλά αναπτυγμένοι, φτιαγμένοι. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι τόσο ολοκληρωμένη.Το βιβλίο τελειώνει και εσύ μένεις με την ιδέα ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί,να υπάρχει ακόμα κάτι.Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα απολαυστικό μυθιστόρημα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Υπόθεση πατρίδα
KUTSCHER VOLKER
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ
BRACHER KARL-DIETRICH
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS