Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
LIMIT

LIMIT

+
-
SCHATZING FRANK
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5208
Τιμή Έκδοσης
€25.44
Τιμή Πολιτείας
€17.81
(-30%)
Κερδίζετε €7.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Πρωτοποριακές τεχνολογίες έχουν φέρει επανάσταση στην αστροναυτική. Σε έναν λυσσαλέο αγώνα Αμερικανοί και Κινέζοι εξορύσσουν στο φεγγάρι ήλιον-3, ένα στοιχείο που υπόσχεται να λύσει όλα τα ενεργειακά προβλήματα παγκοσμίως. Παράλληλα ο ντετέκτιβ Όουεν Τζέρικο αναλαμβάνει να βρει την αντικαθεστωτική Γιόγιο, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Αυτό που μοιάζει με υπόθεση ρουτίνας εξελίσσεται σε ένα εφιαλτικό ανθρωποκυνηγητό, καθώς η όμορφη όσο και κουραστική Κινέζα έχει στην κατοχή της μερικά αυστηρά κρυμμένα μυστικά και η ζωή της τώρα πια κινδυνεύει. Τα ίχνη οδηγούν σε όλη την υφήλιο, και στη Σελήνη, όπου ένα γκρουπ τουριστών του διαστήματος ανακαλύπτει κάτι πραγματικά απειλητικό.
Τέσσερα χρόνια μετά την παγκόσμια επιτυχία του Σμήνους, ο Φρανκ Σέτσινγκ μεταπηδάει από τον κόσμο της θάλασσας στον κόσμο του διαστήματος για να μας ταξιδέψει σε ένα μέλλον που δεν φαντάζει ιδιαιτέρως μακρινό, με όχημα ένα μυθιστόρημα που κόβει την ανάσα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το Limit είναι περιπετειώδες μα και πολιτικό. Ενίοτε γίνεται πικάντικο, καθώς ο συγγραφέας ελαφρύνει τη σοβαρότητα της πλοκής με ανέκδοτα. Μαζί με τα στοιχεία θρίλερ που διαθέτει, μαζί με το ψυχογράφημα των ηρώων και των ηρωίδων του, συναντάμε και ερωτικές σκηνές, κάπως διασκεδαστικές, αφού τα ζευγάρια που επιδίδονται σε σεξ εντός του διαστημοπλοίου έχουν να αντιμετωπίσουν το γνωστό φαινόμενο της άπωσης. Σε κάθε περίπτωση, χρόνια μετά τον Ιούλιο Βερν, ο οποίος έγραψε το Από τη Γη στη Σελήνη (1865), όπου προείδε τις δυνατότητες των ΗΠΑ για μελλοντική ανάπτυξη των διαστημικών πτήσεων, ο Σέτσινγκ εκφράζει την άποψη ότι το φεγγάρι μπορεί να γίνει πεδίο παγκόσμιων συγκρούσεων. (ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟ ΒΗΜΑ, 18/12/2011)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLIMIT
ISBN139789600353853
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων1344
Διαστάσεις22x14
ΜετάφρασηΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΛΕΥΡΑ ΕΥΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΤΣΙΝΓΚ ΦΡΑΝΚ
Κωδικός Πολιτείας2250-5208
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

gtvbiris, paulnom

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

boudas, martha76

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
BOOKCHIN MURRAY
€24.38 €12.19
(-50%)
Κερδίζετε €12.19
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS