Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΕΑ ΝΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5412




Παρουσίαση

Άνθρωποι στα όρια της αντοχής τους, γυναίκες και άντρες που φτάνουν στα άκρα και καμιά φορά τα ξεπερνούν: ο σύζυγος που αισθάνεται απέχθεια για την τετράπαχη γυναίκα του, η μάνα που αρνείται να συμβιβαστεί με την εικόνα του ναρκομανούς παιδιού της, η πρωταγωνίστρια που παθαίνει κρίση πανικού πριν από την πρεμιέρα, η πρώην ταβερνιάρισσα που δολοπλοκεί προκειμένου να εκδικηθεί έναν άντρα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι δυνατοί, ή τουλάχιστον κάποιοι που καταφέρνουν να σταθούν και να στηρίξουν και τους άλλους: ο άντρας μιας γυναίκας που έχει καταρρεύσει μετά από την απώλεια της κόρης τους, η ανύπαντρη μεγαλοκοπέλα που διακριτικά αποσύρεται από τη ζωή της νύφης της. Δεν πρόκειται για αγγέλους, όπως και οι άλλοι δεν είναι σατανικά πλάσματα, μοχθηροί ή σαλταρισμένοι εκ γενετής. Είναι απλώς από εκείνους που η ζωή τούς επιφύλαξε μια δοκιμασία μεγαλύτερη απ' ό,τι μπορούσαν να αντέξουν - ή που θα μπορούσαμε να αντέξουμε κι εμείς.
Από τη συγγραφέα του βιβλίου Πολύ χιόνι μπροστά στο σπίτι (2012), που απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, το Βραβείο Μυθιστορήματος του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Αναγνώστης και το βραβείο του λογοτεχνικού περιοδικού Κλεψύδρα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

[...] Ανάμεσα στα άλλα, αυτό που συνδέει μεταξύ τους τις ιστορίες αυτής της συλλογής είναι η βαθιά αγάπη της συγγραφέως για τους ήρωές της. Για τα πάθη και τα λάθη τους. Για το πριν και το μετά της ζωής τους. Με θαυμαστή αφηγηματική ικανότητα η Αναστασέα δίνει μια από τις πληρέστερες και πιο ενδιαφέρουσες συλλογές διηγημάτων των τελευταίων χρόνων. Υπόδειγμα και σημαντικό βήμα στη γραφή της. (ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, BookPress.gr, 3/6/2015)

Περιεχόμενα

Κάτι που αξίζει να σωθεί
Μόνο και μόνο επειδή σ' αγαπάω
μεταξωτός φανοστάτης
Η προσβολή
Είπαν πως ήταν ατύχημα
Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χιονιάς
Λεπτομέρειες
ISBN139789600358018
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων190
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΛΕΥΡΑ ΕΥΑ
Κωδικός Πολιτείας2250-5412
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ninagal

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μενέλαος, ninagal

Κριτικές για το προϊόν

[06/06/2015] orsalia72.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ωραια γραφη ανθρωπινες καθημερινες ιστοριες γι α ανθρωπους που ζουν διπλα μας.Εξαιρετικη ικανοτητα δεισδυσης στους ηρωες της
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
GRAYLING C. A.
€21.70 €8.68
(-60%)
Κερδίζετε €13.02
ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ
BARREAU NICOLAS
€14.40 €7.20
(-50%)
Κερδίζετε €7.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS