Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ( ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

+
-
CARTER FORREST
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4223
Τιμή Έκδοσης
€14.20
Τιμή Πολιτείας
€9.94
(-30%)
Κερδίζετε €4.26


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Απαλάχια όρη, Τενεσή. Στα χρόνια της Μεγάλης Κρίσης. Ένα πεντάχρονο αγόρι, το Μικρό Δέντρο, πηγαίνει να ζήσει με τους παππούδες του, Ινδιάνους Τσεροκί, μετά το θάνατο των γονιών του. Σ' έναν κόσμο λεηλατημένο από την αδηφαγία των λευκών, ανακαλύπτει τις αληθινές αξίες της ζωής μέσα από τη σοφία της ινδιάνικης παράδοσης. Μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1977 και έγινε ένα από τα κλασικά έργα της αμερικανικής λογοτεχνίας με παγκόσμια απήχηση. Βιβλίο αναφοράς για γενιές αναγνωστών που συγκινήθηκαν από το διαχρονικό, πανανθρώπινο μήνυμά του και ανακάλυψαν σ' αυτό μια εναλλακτική οπτική σ' έναν μηχανιστικό και υλιστικό κόσμο. Η Εκπαίδευση του Μικρού Δέντρου ανήκει σ' εκείνη τη σπάνια κατηγορία βιβλίων που διαβάζεις ξανά και ξανά με θρησκευτική ευλάβεια και κάθε φορά ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE EDUCATION OF LITTLE TREE
ISBN139789600436648
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2008
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΤΕΡ ΦΟΡΕΣΤ
Κωδικός Πολιτείας2300-4223
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ggbooks, aw.penny, mitsost

Κριτικές για το προϊόν

[21/03/2021] iceage2609.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μαγικό,υπέροχο βιβλίο. Τόσο απλό μα τόσο αληθινό και γεμάτο απο σοφία και υψηλά νοήματα δοσμένα με τον πιο απλό τρόπο που αγγίζει την ψυχή σου. Ταξιδεύεις και εσυ με το “μικρό δέντρο “ στις πλαγιές και τις βουνοκορφές , «τα πόδια σου περπατούν στο βρεγμένο χορτάρι καθώς βλέπεις την ανατολή και ο άνεμος σου χαιδεύει το πρόσωπο ενώ ο ήλιος χαράζει σκιές και σχέδια πάνω στα δέντρα.»
[28/04/2020] panag123.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα μικρό παιδί που 'εκπαιδεύεται' από τους παππούδες του να σέβεται τη φύση και να επιβιώνει σε αρμονία με τα άλλα πλάσματα. Πίσω από την ιστορία του υπάρχει για να την ανακαλύψουμε, γραμμένη απλά, μια κοσμοθεωρία σεβασμού κι αγάπης. Προτείνεται ολόθερμα και για μεγάλα παιδιά.
[10/02/2019] EKORE.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένας υπέροχος ύμνος στην Αγάπη τη Φιλία και το Σεβασμό δοσμένος σε γλώσσα ζωντανή και οικεία κατάλληλη για κάθε ηλικία και επίπεδο μόρφωσης. Η ευτυχία του ανθρώπου δεν διδάσκεται δεν επιβάλλεται και σε κάθε περίπτωση δεν περιβάλλεται από καλούπια κι από ανούσιες συμβουλές του τύπου "τι θα πρέπει να κάνετε για να..." που μας κατακλύζουν καθημερινά. Αντιθέτως η ευτυχία βιώνεται και στοιχειοθετείται από καταστάσεις κατά βάση πνευματικές και συναισθηματικές οι οποίες γεμίζουν τον άνθρωπο αλλά δυστυχώς, ως επί το πλείστον, απουσιάζουν στις μέρες μας. Αν εκτός από ψυχαγωγία και καλή παρέα τα βιβλία στην τελική μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους- κι αυτό θαρρώ είναι κυρίως το προσδοκώμενο- τότε " Η εκπαίδευση του μικρού δέντρου" είναι αναμφισβήτητα ένα τέτοιο βιβλίο.
[18/07/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πανέμορφο βιβλίο.Με άρωμα παραμυθιού και αστείρευτη σοφία να αναβλύζει από τις απλές σκέψεις των ηρώων του.Αβίαστη παραδοχή των νομοτελειακών αληθειών.Ένα διαμάντι που διδάσκει φιλοσοφία χωρίς κόπο.Κλασική ομορφιά.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

1984
ORWELL GEORGE
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS