Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟΤΡΟΥΓΑ - Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

ΤΟΡΤΟΥΓΑ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

EVANGELISTI VALERIO
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4855




Παρουσίαση

Το 1685, οι μέρες της αδελφότητας την οποία έχουν συγκροτήσει κάποιοι πειρατές που παραμένουν πιστοί στον Βασιλιά της Γαλλίας, με την ονομασία Αδελφοί της Ακτής, είναι μετρημένες. Ο Λουδοβίκος ΙΔ΄ έχει συνάψει ειρήνη με την Ισπανία, και τα κούρσα των φλιμπουστιέρων της Καραϊβικής, που έχουν ορμητήριο την Τορτούγα, δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτα. Ένας νέος κυβερνήτης έχει αναλάβει την εξουσία στο νησί και θέλει άμεσα να αποκαταστήσει την τάξη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ένας Πορτογάλος λοστρόμος, ο Ροζέριο ντε Κάμπος, πρώην ιησουίτης με σκοτεινό παρελθόν, αιχμαλωτίζεται από τον κυβερνήτη των πειρατών Λορενσίγιο και στρατολογείται διά της βίας. Βρίσκεται έτσι να ζει ανάμεσα σε ανθρώπους που του προκαλούν αμηχανία, ανθρώπους που ζουν μια ζωή απείθαρχη, που συχνά πυκνά ταράζεται από απρόβλεπτες εκρήξεις αγριότητας. Η Τορτούγα, άντρο της θεωρητικά πιστής στη Γαλλία Φιλιμπούστα, έχει τα χαρακτηριστικά μιας δημοκρατίας, όμως ταυτόχρονα βασίζεται στους νόμους της αυστηρής δουλοκτησίας. Ο Ροζέριο, έχοντας περάσει στην υπηρεσία του σκυθρωπού ιππότη Ντε Γκραμόν, συμμετέχει στην τελευταία μεγάλη περιπέτεια των πειρατών της Τορτούγα: την αιματηρή άλωση της πόλης του Καμπέτσε, στις μεξικανικές ακτές. Ταυτόχρονα βιώνει έναν μεγάλο έρωτα για μια Aφρικανή σκλάβα, η οποία θέλγει και τον ίδιο τον Ντε Γκραμόν. Το ταξίδι της επιστροφής σύντομα θα μετατραπεί σε τραγωδία.
Εν μέσω ρεσάλτων, σκηνών κτηνωδίας, εκλάμψεων συντροφικότητας, πάνω σε παραφορτωμένα πλεούμενα μέσα στα οποία το αίμα ανακατεύεται με τον ιδρώτα, διάφορα ερωτήματα βασανίζουν τον Ροζέριο. Ποια είναι η νέα κοινωνία που ιδρύεται μεσοπέλαγα στην Καραϊβική; Τι προμηνύει το τέλος της Τορτούγα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTORTUGA
ISBN139789600442793
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2012
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΣΤΙ ΒΑΛΕΡΙΟ
Κωδικός Πολιτείας2300-4855
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
PEREZ-REVERTE ARTURO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS