Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΒΑΡΤΖΑΚ ΠΟ

ΒΑΡΤΖΑΚ ΠΟ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
SAID SF
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4992
Τιμή Έκδοσης
€11.95
Τιμή Πολιτείας
€8.36
(-30%)
Κερδίζετε €3.59


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Βάρτζακ Πο είναι ένας νεαρός γάτος που ζει σε μια παλιά μονοκατοικία στην κορυφή ενός λόφου.
Είναι γάτος ράτσας, μαθημένος να συμπεριφέρεται όπως απαιτεί η καταγωγή του.
Δεν έχει βγει ποτέ από το σπίτι, γιατί αυτό απαγορεύεται: όποιος βγαίνει κινδυνεύει από αυτά τα τέρατα που οι άνθρωποι αποκαλούν "σκυλιά".
Ξαφνικά τα πράγματα αλλάζουν, και ο παππούς του του μιλάει για τον Τρόπο, μια μυστική πολεμική τέχνη για γάτες. Τώρα ο Βάρτζακ πρέπει να βγει από το σπίτι και να χρησιμοποιήσει τον Τρόπο, για να επιβιώσει σε μια πόλη με επικίνδυνα σκυλιά, συμμορίες γατιών και, το κυριότερο, μυστηριώδεις Εξαφανίσεις...
Ένα περιπετειώδες -αλλά και τρυφερό- βιβλίο για όσους αγαπούν τις πολεμικές τέχνες ή τις γάτες ή... και τα δύο.
Γνωρίστε και εσείς το Βάρτζακ Πο, το γάτο που έχουν ήδη αγαπήσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες δώδεκα χώρες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η παιδική ηλικία και η εφηβεία καταλαμβάνουν στη ζωή κάθε ανθρώπου ένα μικρό μόνο μέρος της. Και ευτυχώς. Κατακτώντας βήμα- βήμα και σταδιακά μικρές δόσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας, το παιδί και ακόμη περισσότερο ο έφηβος, από την ηλικία των 11-12 ετών, οπλίζεται με αυτοπεποίθηση, δοκιμάζει τις δυνάμεις του και παίρνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Ορισμένες φορές τα παιδιά βγαίνουν απότομα από τον γυάλινο κόσμο τους και ενίοτε η σύγκρουση με την πραγματικότητα είναι οδυνηρή. Εξίσου συχνά τα στραβοπατήματα οδηγούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και έτσι η επιστροφή στη φωλιά γίνεται με θριαμβευτικό τρόπο. Ο Βάρτζακ Πο είναι ένας καθαρόαιμος γάτος Μπλε Μεσοποταμίας (επινοημένο, αλλά υπέροχο είδος) ο οποίος έχοντας μεγαλώσει στο απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού μιας φιλόζωης κυρίας δεν έχει ιδέα για το τι μπορεί να τον περιμένει «εκεί έξω». Θα το μάθει όταν τα δεδομένα της τακτοποιημένης ζωής της πανέμορφης και σπάνιας οικογένειάς του αλλάξουν με τον θάνατο της κυρίας. Ο νεαρός γάτος που φιλοδοξεί να τιμήσει το όνομα του θρυλικού προγόνου του με τις ιστορίες για τα ανδραγαθήματα του οποίου έχει μεγαλώσει, ζει στη σκιά του μεγάλου του αδελφού που τον υποτιμά και τον υπονομεύει. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του (τα μάτια του) τον διαφοροποιεί από την οικογένεια αλλά και τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται: Το βιβλίο απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας 11 ετών και άνω. Μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού αλλά και της Α' και Β' γυμνασίου μπορούν να κατανοήσουν τους συμβολισμούς και τις αναλογίες στην ιστορία του καθαρόαιμου Μπλε Μεσοποταμίας. Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά: Τα παιδιά θα αγαπήσουν τον Βάρτζακ Πο επειδή είναι σπάνιος, επινοητικός, προσαρμοστικός, πιστός στην οικογένεια αλλά και τους φίλους του και αγαπά την περιπέτεια. Θα τον αγαπήσουν επίσης, για την ακατανίκητη γοητεία που μόνο ένα αιλουροειδές μπορεί να ασκήσει στον άνθρωπο. Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς: Επιλέγοντας το βιβλίο του SF Said θα δώσουν στα παιδιά τους ένα ολοκληρωμένο μυθιστόρημα με στοιχεία προβληματισμού γύρω από θέματα όπως η έννοια της κατάκτησης της ανεξαρτησίας, οι σχέσεις και οι ισορροπίες μέσα στην οικογένεια και ειδικότερα μεταξύ αδελφών, ο σεβασμός στις παραδόσεις αλλά και η πίστη στις μοναδικές ικανότητες του καθενός. Η ιδέα πως στη ζωή τίποτε δεν χαρίζεται αναδύεται από κάθε σελίδα του βιβλίου στο οποίο κινούνται με δυναμισμό, σβελτάδα και χάρη οι ουρές των πιο γοητευτικών τετράποδων. (Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr 12/5/2014)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVARJAK PAW
ISBN139789600444476
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2014
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις19x14
ΜετάφρασηΕΛΙΑΣΑ ΝΟΕΛΑ
ΕπιμέλειαΣΑΛΤΑΡΗ ΓΙΩΤΑ
ΕικονογράφησηMCKEAN DAVE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΙΝΤ ΣΦ
Κωδικός Πολιτείας2300-4992
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS