Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

+
-
ΣΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5170
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€3.50
(-30%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Ροβήρος Άνθρωπος, συντάκτης του φοιτητικού περιοδικού Νέξους, πλησιάζει τα σαράντα. Η ζωή του είναι ήσυχη και ανιαρή. Κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού το πλοίο στο οποίο επιβαίνει βουλιάζει. Ο Ροβήρος είναι ο μοναδικός επιζών.
Ναυαγός, βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημονήσι. Εκεί, έπειτα από πολλή σκέψη, ήρεμος πλέον και χωρίς το άγχος της καθημερινότητας, σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα για το μέλλον του: να διεισδύσει στον κόσμο των επιχειρήσεων. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει ένα σούπερ μάρκετ, να κερδίσει φήμη και χρήμα, επιδιώκοντας να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια της κοινωνίας, όπως πάντα ονειρευόταν.
Ένα μυθιστόρημα για τη φλογερή επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου να εκπληρώσει τα όνειρά του και να ζήσει τη ζωή που πάντα επιθυμούσε. Ο ήρωας, μέσα από καταστάσεις ακραίες, κωμικές και ενίοτε σουρεαλιστικές, πασχίζει να σταθεί όρθιος και να βγει νικητής σε μια άνιση μάχη με την πραγματικότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. Γενικές πληροφορίες - Που βρίσκομαι
2. Πως γεννήθηκε η ιδέα
3. Οργάνωση - Στόχοι επιχείρησης
4. Έναρξη εργασιών - ώρα για δουλειά
5. Σκέψεις που πρέπει να μπουν σε μια τάξη
Ενδεχόμενο ξαφνικού πλουτισμού
6. Εύρεση πελατών - ένα αναπάντεχο πρόβλημα
7. Η Νάνση
8. Τελικές προετοιμασίες
Λαχανικά, φρούτα, ψάρια
9. Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος
10. Θρίαμβος!
Λεπτομέρειες
ISBN139789600446494
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΛΑΚΟΝΟΥΡΗ ΑΛΕΚΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-5170
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alathiti

Κριτικές για το προϊόν

[22/08/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Παρωδία του ΡΟΒΙΝΣΩΝΑ ΚΡΟΥΣΟΥ να το πω; Μια προσπάθεια να φανεί η παράνοια του σύγχρονου ανθρώπου; Μήπως, είναι ένας τρόπος να φανεί η δίψα για κυριαρχία και η ανάγκη για οικονομική και κοινωνική καταξίωση; Όπως και να το χαρακτηρίσω, το σίγουρο είναι ότι το βιβλίο αυτό με άφησε θετικά άφωνη!
Ένας ναυαγός σε ένα ερημονήσι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σούπερ μάρκετ και κάνει σχέδια και σκέψεις που δε θα έκανε ένας μέσος άνθρωπος ευρισκόμενος σε τέτοια κατάσταση! Πρόκειται για έναν ήρωα ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε με ανθρώπους "που είχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους και έδειχναν ευχαριστημένοι και ασφαλείς" μέσα σε μια "αστική συμπαθή αποχαύνωση", σε μια "μίζερη συμπαθητική πόλη". Απολαμβάνει "την ασύγκριτη αίσθηση της ελευθερίας" που του παρέχει το ερημονήσι και επειδή δεν είναι "άνθρωπος της αδράνειας" επιθυμεί "να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση", να γίνει "ένα σεβαστό μέλος της κοινωνίας" και να ξεφύγει "από μια ανιαρή και προβλέψιμη ζωή".
Πρωτότυπο το θέμα, υπερρεαλιστικό το σκηνικό με παράδοξες καταστάσεις, σαρκαστικός και ευρηματικός ο συγγραφέας παρουσιάζει με αφηγηματική άνεση και τις σωστές δόσεις χιούμορ τις ψυχικές διακυμάνσεις του ήρωα και κατ' επέκταση τις υπαρξιακές αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου!
Πολύ καλό! Απλώς, ήθελα λίγο ακόμα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Στάχτη
DELEDDA GRAZIA (NOBEL 1926)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
HOFFMAN MARY
€12.70 €5.08
(-60%)
Κερδίζετε €7.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS