Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ // Η ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ

+
-
ΠΙΕΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1710-1888
Τιμή Έκδοσης
€12.77
Τιμή Πολιτείας
€8.94
(-30%)
Κερδίζετε €3.83


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τι κρύβεται από τόσες συζύγους καλλιτεχνών και αποκαλύφθηκε σε μένα εδώ και πενήντα και πλέον χρόνια; Πως αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, ώστε να υπομένουν τις αγωνίες, τις ήττες, την κυκλοθυμία, τα ξεσπάσματα, τις ερωμένες, συχνά τα οικιακά βάρη, κι όμως να παραμένουν; Εξ ορισμού μπορώ να μιλήσω μόνο για ζευγάρια που "άντεξαν", συνεπώς για γυναίκες κάποιας ηλικίας. Πρόκειται ίσως για είδος προς εξαφάνιση, αν κοιτάξουμε προσεκτικά τα σημερινά νεαρά ζευγάρια. Θα ήθελα, όμως, πριν να είναι πολύ αργά να εξετάσω την ανατομία αυτού του δεινόσαυρου και, ειδικά, το όλως ιδιαίτερο εκείνο όργανό του, τον αισθητήρα, την κεραία, τον ψευδόποδα που τον κάνει ν' αναγνωρίζει όχι το θήραμα, αλλά το θηρευτή του και να πέφτει στα νύχια του. Η μεταφορά του δεινόσαυρου με κεραίες -του θύματος που ενδίδει στο γαμψώνυχο αρπακτικό- φανερώνει με την παραδοξότητά της το τερατώδες και αλλόκοτο της κατάστασης. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

«Με το μάτι του άγρυπνου, ακοίμητου φρουρού που δεν περιφρουρεί μόνο την ύπαρξη και τη θεϊκή πνοή του αγαπώμενου προσώπου αλλά και το δικό της συμφέρον, τη δική της βεβαιότητα ότι μόνον εκείνη μπορεί να τα φέρει εις πέρας, η συγγραφέας γράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη δυσκολία της κοινής ζωής με έναν καλλιτέχη. Με έναν σύντροφο που ζει με τη μοναξιά του και απολαμβάνει το θαυμασμό των άλλων για το έργο του, βιώνοντας παράλληλα εκείνη τη μάχη να μαίνεται στα σωθικά της απέναντι στα ένστικτά της, τα πάθη και τα μίση της για τον «Εκλεκτό» που επέλεξε να προστατεύσει εγκλωβίζοντάς τον». (Μαριαλένα Σπυροπούλου, bookpress.gr, 19/02/2011)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600514117
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
ΣειράΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2010
Αριθμός σελίδων88
Διαστάσεις23x15
ΜετάφρασηΔΕΛΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ
Κωδικός Πολιτείας1710-1888
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΞΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS