Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΝΗΣΙ

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΝΗΣΙ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΟΥΒΕΛΑ

+
-
ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ Μ.
Κωδ. Πολιτείας: 1710-0195
Τιμή Έκδοσης
€12.25
Τιμή Πολιτείας
€8.57
(-30%)
Κερδίζετε €3.68


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

[...] Η ιστορία είναι παλιά και παράξενη τόσο, που δεν ξέρει κανείς που τελειώνει η αλήθεια για ν' αρχίσει η φαντασία μιας ζωής σπίρτου και τοξινώσεων. Η αλήθεια όμως τι μας νοιάζει εμάς, τους δραπέτες, τους λιποτάχτες της στεγνής λογικής των τριών διαστάσεων; Την τέταρτη κυνηγούμε, την άϋλη κι’ άπιαστη, τη φευγάτη από το κοσμικό περίγραμμα των ματιών μας. Τη φυγή ζητάμε στο άπειρο, στον ίλιγγο της φαντασίας. Αυτή που θα μας γλυτώσει από τον ανθρώπινο πίθηκο των αταβικών φόβων, από το συχαμερό μέρμηγκα της καθημερινής φαγοπεπτοαφοδευτικής πραγματικότητας. Ας γίνουμε τζιτζίκια κι’ ας τραφούμε με δροσιές αυγινές. Ας γίνουμε χίμαιρες κι’ ας ξεδιψάσουμε από νάματα παραμυθιών και θρύλων. Δεν έχω να προσθέσω άλλο σχόλιο. Σας παρουσιάζω παρακάτω το παράξενο κείμενο που μου χάρισε ο ιερέας της Ταϊλί, όπως είναι και βρίσκεται στο παλιό κιτρινισμένο τετράδιο. Και προσπαθήστε να προσαρμόσετε τη δούλη ψυχή του σκλαβωμένου σας κορμιού πάνω στην ελεύθερη φυγή των φτερωτών λόγων. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600503067
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
ΣειράΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 66
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων154
Διαστάσεις19x12,5
ΕικονογράφησηΒΕΛΙΣΣΑΡΙΔΗ Γ.
Κωδικός Πολιτείας1710-0195
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[25/10/2019] ELPAP1981.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ποιητικός λόγος σε πεζό κείμενο, μοναδική περιγραφή, σκληρές και ειλικρινείς παραδοχές του ανθρώπου στον εαυτό του σε μια στιγμή απολογισμού των πράξεών του. Η σκληρότερη παραδοχή της περιφερόμενης κενότητάς του σε στίγματα του κόσμου και η συνειδητοποίηση ότι πιο μακριά φτάνει κανείς ζώντας ως άνθρωπος με λύπες και χαρές, αδυναμίες και μη παρά αποστειρωμένος απο την ίδια την ζωή. Εν τέλει, τα στίγματα που δίνει η ζωή στον άνθρωπο, προκαλώντας και προσκαλώντας τον να ταξιδέψει με μόνο σκαρί την ανθρώπινη φύση του, είναι όλη η ζώσα ύπαρξή του που πλήρης θα περάσει, με ένα χαμόγελο, στην αντίπερα όχθη, εκεί που τελειώνει το ταξίδι της ζωής.
[06/08/2017] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μαγικό. Υπέροχη γλώσσα,καταπληκτικές περιγραφές και σουρεαλιστικές αποχρώσεις λόγου. Η ιστορία ξεπερνά τον εαυτό της επιτρέποντας στον αναγνώστη να επιλέξει εκείνος ό,τι νομίζει απ'αυτό που ονομάζουμε λογική.Ο Καραγάτσηςδεν πρέπει να λείπει από τα σπίτια μας. Τουλάχιστον τέσσερα βιβλία του πρέπει να βρίσκονται εύκαιρα στο χώρο μας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€25.44 €12.72
(-50%)
Κερδίζετε €12.72
ΧΙΟΥΜΟΡ
EAGLETON TERRY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS