Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

+
-
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0870-1179
Τιμή Έκδοσης
€28.01
Τιμή Πολιτείας
€21.01
(-25%)
Κερδίζετε €7.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι περισσότερες φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος λευκώματος, αποτελούν το απόσταγμα της ζωής του φωτογράφου κυρίως στο Παρίσι αλλά και στην Ελλάδα. Οι εικόνες που έχει επιλέξει ο φωτογράφος αφηγούνται, την αγάπη του για την εικόνα γενικά και για τη φωτογραφία ειδικότερα, για μία καινούργια φωτογραφία, που προσπαθεί να ορθώσει γέφυρες αφενός, ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, και αφετέρου ανάμεσα στην εικόνα και τον Λόγο του φωτογράφου. Αν λάβουμε υπόψη ότι οι φωτογράφοι μιλούν σπάνια για τις εικόνες τους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτές δημιουργήθηκαν, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του κειμένου στο παρόν λεύκωμα. Οι "Μεταφωτογραφίες", πέρα από το κύριο θέμα -το αστικό τοπίο-, εξερευνούν ταυτόχρονα την αλήθεια της ίδιας της Φωτογραφίας (τι σημαίνει φωτογραφίζω, εμφανίζω, τυπώνω;), η οποία τείνει να εξαφανιστεί με την συνεχή εξάπλωση της ψηφιακής εικόνας, παράλληλα δε, προσπαθούν να εικονοπoιήσουν την αλήθεια του φωτογράφου, τη σκέψη του, τις χειρονομίες του, την παρουσία του πίσω από τη φωτογραφική μηχανή και τον μεγεθυντή, καθώς παλεύει με το μέσο του.
Ο Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMETAPHOTOGRAPHS
ISBN139789601222813
ΕκδότηςUNIVERSITY STUDIO PRESS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2016
Αριθμός σελίδων244
Διαστάσεις21x28
Κωδικός Πολιτείας0870-1179
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Δουβλινέζοι
JOYCE JAMES
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS