Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ

Ο ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ

+
-
KEPLER LARS
Κωδ. Πολιτείας: 3330-6219
Τιμή Έκδοσης
€20.50
Τιμή Πολιτείας
€14.35
(-30%)
Κερδίζετε €6.15


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ, όπως ακριβώς η φωτιά. Ήταν οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε το υπνωτισμένο αγόρι.
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ βρίσκεται κτηνωδώς δολοφονημένος στα αποδυτήρια ενός αθλητικού κέντρου στην Τούμπα της Στοκχόλμης. Λίγο αργότερα ανακαλύπτονται τα πτώματα της γυναίκας του και της κόρης του, μαχαιρωμένες και οι δυο από κάποιον που είχε την πρόθεση να εξοντώσει όλη την οικογένεια. Ο γιος όμως έχει επιζήσει, αν και βαριά τραυματισμένος. Ο Γιούνα Λίννα, αστυνομικός επιθεωρητής της Δίωξης Εγκλήματος, μαθαίνει πως η οικογένεια έχει άλλο ένα εν ζωή μέλος, τη μεγάλη αδελφή του αγοριού, και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τη βρει προτού την ανακαλύψει ο δολοφόνος. Το αγόρι συνέρχεται κατά διαστήματα από τον λήθαργο στον οποίο βρίσκεται. Ο Γιούνα Λίννα στην προσπάθειά του να επιταχύνει τη διαδικασία της ανάκρισης και ν' αποκτήσει μια εικόνα του συμβάντος, έρχεται σε επαφή με τον γιατρό Έρικ Μαρία Μπαρκ και τον πείθει να υπνωτίσει το αγόρι. Ο Έρικ Μαρία Μπαρκ αθετεί την υπόσχεση που είχε δώσει να μην υπνωτίσει ποτέ ξανά, κι αρχίζει έτσι μια αλυσίδα γεγονότων που κόβουν την ανάσα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η ερωτική επιθυμία, η πορνεία, η παιδοφιλία, η αιμομιξία, η σεξουαλική κακοποίηση γεμίζουν αμέτρητες σελίδες βιβλίων που προφανέστατα διαβάζονται από χιλιάδες αναγνώστες. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ο "Λαρς Κέπλερ", το καινούργιο συγγραφικό δίδυμο που αποτελούν ένα ζευγάρι Σουηδών, η Αλεξάντρα Κοέλο Αντορίλ και ο σύζυγός της Αλεξάντερ Αντορίλ. Το σεξ και τα πάντα γύρω από αυτό αποτελούν το επίκεντρο της συγγραφικής τους προσπάθειας. [...] Όπως συμβαίνει σε παρόμοια μυθιστορήματα, στο βιβλίο περιγράφονται τολμηρές σεξουαλικές σκηνές. Υπάρχουν ωστόσο και αναφορές σε ποικίλα θέματα. Μαθαίνουμε ότι το 1979 η Σουηδία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγόρευσε με νόμο τον ξυλοδαρμό των παιδιών.
Αυτό σημαίνει ότι το φαινόμενο είχε πάρει διαστάσεις. Οι συγγραφείς μάς πληροφορούν ότι χούλιγκανς παρενοχλούν τις γυναίκες στο μετρό, ότι υπάρχουν στους δρόμους ηρωινομανείς, μικροκλέφτες, μεθυσμένοι και σκίνχεντς.
Επίσης, εκφράζουν την άποψη ότι οι Σουηδοί είναι κακομαθημένοι, αφού ως πρόσφατα θεωρούσαν δεδομένη την κοινωνία της αφθονίας, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα «δεν ήταν παρά μια παρένθεση στον ρου της ιστορίας». (ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟ ΒΗΜΑ, 14/8/2011)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHYPNOTISOREN
ISBN139789601640532
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΠΛΕΡ ΛΑΡΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-6219
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

androulval

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eutihia, gdestak, korinnafrag

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΛΧΗΜΕΙΑ
MELVILLE FRANCIS
€14.90 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.68
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS