Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΑ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΝΑ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

+
-
DIAZ JUNOT
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7391
Τιμή Έκδοσης
€12.64
Τιμή Πολιτείας
€5.69
(-55%)
Κερδίζετε €6.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το "Να πώς χάνεις μια γυναίκα" είναι ένα βιβλίο για την απιστία, αλλά κυρίως ένα βιβλίο για τη βασανιστική, ανέφικτη δύναμη της αγάπης - της επίμονης αγάπης, της παράνομης αγάπης, της αγάπης που σβήνει, της μητρικής αγάπης: Μια καταδικασμένη σχέση παραδέρνει σε μια παραλία του Αγίου Δομίνικου. Στη λάβρα του πλυσταριού ενός νοσοκομείου του Νιου Τζέρσυ, μια γυναίκα πλένει τα ρούχα του εραστή της και σκέφτεται τη σύζυγό του. Στη Βοστόνη, ένας άντρας αγοράζει για τον μοναχογιό του, καρπό του παράνομου έρωτά του, το πρώτο του ρόπαλο και γάντι του μπέιζμπολ. Στην καρδιά όλων αυτών των ιστοριών βρίσκεται ο ασυγκράτητος, ακαταμάχητος Γιούνιορ, ένας νεαρός ξεροκέφαλος που η λαχτάρα του για έρωτα συναγωνίζεται μόνο την απερισκεψία του - και οι εντυπωσιακές γυναίκες που αγαπάει και χάνει: η καλλιτέχνιδα Άλμα, η μεσήλικη δεσποινίδα Λόρα, η Μαγδαλένα που πιστεύει ότι όλοι οι Δομινικανοί είναι άπιστοι και ο έρωτας της ζωής του, που η πικρή απογοήτευσή της γίνεται τελικά δική του.
Με μια γραφή γεμάτη δύναμη και ενέργεια ζωής, πρωτότυπη, τρυφερή και αστεία, ο Τζούνο Ντίαζ, ένα από τα πιο λαμπρά φοβερά παιδιά της αμερικανικής λογοτεχνικής σκηνής σήμερα, ανατέμνει στο βιβλίο αυτό την απέραντη λαχτάρα και την αναπόφευκτη αδυναμία της ανθρώπινης καρδιάς. Μας υπενθυμίζει ότι το πάθος πάντα νικά την εμπειρία και ότι "ο χρόνος ζωής του έρωτα είναι το άπειρο". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Όπως πάντα με τον Ντίαζ, ξεχωρίζει κι εδώ η δύναμη της γραφής του, η μουσικότητα και το σθένος της. Κι έχει περισσότερο από ποτέ καλλιεργήσει εδώ την οξύτητα και τον ιδιαίτερο ρεαλισμό του". (Livres Hebdo)
"Ασεβές, γοητευτικό, αστείο, διεισδυτικό,., πώς μπορεί να περιγράψει κανείς το νέο, υπέροχο, βιβλίο του Ντίαζ!" (Publishers Weekly)
"Στο καινούριο του βιβλίο, όπως πάντα, ο Ντίαζ είναι σχεδόν υπερβολικά καλός. Η γραφή του είναι τόσο ακαταμάχητη, τόσο λαμπερά διασκεδαστική, που θα έλεγε κανείς ότι κινδυνεύει να θαμπώσει τον αναγνώστη και να μην μπορέσει να δει όλα όσα έχει το βιβλίο να του προσφέρει. Κι όμως, ο Ντίαζ παντρεύει τόσο ιδανικά τη φόρμα και το περιεχόμενο, που, αντί να μας τυφλώνει με τη δεξιοτεχνία της, η γραφή του γίνεται ο φακός μέσα από τον οποίο μπορούμε κι εμείς να δούμε τη χαρά αλλά και τη βάσανο της κατάστασης του ήρωά του, που είναι και η δική του: τι σημαίνει να είσαι ξένος, να ζεις διαρκώς τις δυνατότητες και τις αμφισημίες του αιωνίως ανένταχτου ενταγμένου". (New York Times)
"Το, σαρωτικό στην κυριολεξία, θέμα του νέου βιβλίου του Ντίαζ είναι η απιστία. Και παράλληλα με την εθιστική του πρόζα και την οξύτητα της ματιάς του, από την οποία δεν ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια, η μεγάλη απόλαυση σ' αυτό το βιβλίο που αποτελεί μεγάλο δώρο στους αναγνώστες του είναι η απόλυτη ειλικρίνεια και εντιμότητα με την οποία μιλάει για το θέμα του". (The Guardian)

Περιεχόμενα

Ο ουρανός με τ' άστρα
Νίλντα
Άλμα
Otravida, Otravez
Flaca
Το αξίωμα της Πούρα
Invierno
Δεσποινίς Λόρα
Ερωτικός οδηγός για άπιστους
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHIS IS HOW YOU LOSE HER
ISBN139789601655093
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΟΥΡΗ ΝΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΑΖ ΤΖΟΥΝΟ
Κωδικός Πολιτείας3330-7391
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS