Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

+
-
ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7050
Τιμή Έκδοσης
€8.70
Τιμή Πολιτείας
€6.52
(-25%)
Κερδίζετε €2.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος. Μέσα από αυτό αποκτάμε καινούριες γνώσεις και, κυρίως μαθαίνουμε πώς να επικοινωνούμε καλύτερα σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.
Με τα κείμενα τα οποία έχουμε σταχυολογήσει στο ανά χείρας βιβλίο επιχειρούμε να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις απαιτήσεις των εξετάσεων για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια.
Θεωρούμε, επίσης, ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να αξιοποιηθεί και από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς κατανόησης κειμένου ή απλώς επιθυμούν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη μετάβασή τους από το δημοτικό στο γυμνάσιο, καθώς και από εκπαιδευτικούς κατά την καθημερινή διδασκαλία.
Τέλος, θα συνιστούσε παράλειψή μας να μην απευθύνουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους οι οποίοι διάβασαν ορισμένες ενότητες του βιβλίου και μας καθοδήγησαν με εύστοχες συμβουλές και καίριες προτροπές. Ο κλασικός φιλόλογος Φώτης Καραμεσίνης, η κλασική φιλόλογος Λαμπρινή Κιουλτζίδη (MA στη Γλωσσική Τεχνολογία και MA στις Σπουδές στην Εκπαίδευση), ο φιλόλογος αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας Βασίλης Μπαζιάκας (MA στη Διδακτική της Γλώσσας και διδάκτωρ του King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου), η κλασική φιλόλογος Κατερίνα Τζανάκη (MA στη Διδακτική της Γλώσσας) και η κλασική φιλόλογος Άσπα Τζανετοπούλου (MA στις Σπουδές στην Εκπαίδευση) στάθηκαν κοντά μας με ουσιώδεις επισημάνσεις και ακριβείς παρατηρήσεις. (Χρήστος Μερεντίτης, από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Βοήθημα για την προετοιμασία των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια. Περιλαμβάνει Κριτήρια Αξιολόγησης για την επανάληψη και εμπέδωση της ύλης της ΣΤ΄ Δημοτικού στη Γλώσσα. Η νέα έκδοση είναι εμπλουτισμένη και περιλαμβάνει 15 κριτήρια αξιολόγησης με βάση τη μορφή που έχει η εξέταση κατά την τελευταία τριετία. (Από τον εκδότη)

Περιεχόμενα

Κριτήρια Αξιολόγησης 1-20
Απαντήσεις ασκήσεων των Κριτηρίων αξιολόγησης
Θέματα εξετάσεων 2020-2022
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων 2020-2022
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
ISBN139789601660905
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ
Κωδικός Πολιτείας3330-7050
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

EleniM

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
LANDAUER GUSTAV
€10.58 €5.29
(-50%)
Κερδίζετε €5.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS