Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Γ΄Τ. ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
ΜΠΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-1783
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€14.32
(-20%)
Κερδίζετε €3.58


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η πρώτη ανάγνωση είναι, ίσως, το μάθημα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών, τόσο του δασκάλου όσο και του μαθητή. Χωρίς να σταθούμε στη σημασία του μαθήματος, που θεωρούμε αδιαμφισβήτητη, πρέπει να παραδεχτούμε πως το άγχος και του μαθητή και του δασκάλου, μέχρι να κατακτηθεί από τους μαθητές η δυνατότητα ανάγνωσης και γραφής, είναι συχνά, αφόρητο.
Η ανάγκη να γίνει η διδακτική διαδικασία ευχάριστη και αποτελεσματική, ακόμα και για τους δύσκολους μαθητές, οδήγησε στη δημιουργία αυτού του βιβλίου, που δεν αποτελεί απλά ένα σύνολο ασκήσεων και παιχνιδιών, αλλά, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, δοκιμασμένο στην πράξη με εκπαιδεύσιμους μαθητές σχολείου ειδικής αγωγής, αλλά και μαθητές των τμημάτων ένταξης.
Έχουμε την πεποίθηση ότι το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια δασκάλου και μαθητή, κυρίως στο χώρο της ειδικής αγωγής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Με τον τρίτο αυτό τόμο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για τη διδασκαλία της πρώτης γραφής και ανάγνωσης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και εκπαιδεύσιμα παιδιά με νοητική υστέρηση.
Η ανάγκη για ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της πρώτης γραφής και ανάγνωσης οδήγησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ειδικά δομημένου προγράμματος για κατανοητή, ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία ανάγνωσης και γραφής.
Ολόκληρο το πρόγραμμα αποτελεί προϊόν εργασίας μου σε ειδικά σχολεία και έχει δοκιμαστεί για αρκετά χρόνια σε αυτά. Τα προτεινόμενα φύλλα εργασίας δοκιμάστηκαν στην πράξη, διορθώθηκαν, όπου κρίθηκε αναγκαίο, και αναθεωρήθηκαν πρόσφατα με στόχο την όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και με περισσότερη συμμετοχή του μαθητή διδακτική διαδικασία.
Πριν ακόμη από την πρώτη έκδοση του τρίτομου αυτού έργου ζητήθηκε η γνώμη και η συνεργασία συναδέλφων δασκάλων ειδικών σχολείων και τάξεων, αλλά και σχολείων ειδικής αγωγής, οι οποίοι με ειλικρινές ενδιαφέρον έσκυψαν πάνω στα χειρόγραφα -μερικοί μάλιστα τα χρησιμοποίησαν δοκιμαστικά στις τάξεις τους- για να προσφέρουν τελικά τις πολύτιμες παρατηρήσεις και συμβουλές τους. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Διδασκαλία των συμπλεγμάτων
Διδασκαλία των βασικών παθών φωνηέντων - απόστροφος
Διδασκαλία των διαλυτικών
Διδασκαλία του συλλαβισμού - λέξεις με 2 όμοια σύμφωνα - ενωτικό
Λέξεις για περισσότερη εξάσκηση
Λεπτομέρειες
ISBN139789601656489
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2016
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις28x21
ΕπιμέλειαΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕικονογράφησηΜΠΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-1783
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

TIDELAND
CULLIN MITCH
€12.41 €5.58
(-55%)
Κερδίζετε €6.83
Όσα χάσαμε στις φλόγες
ENRIQUEZ MARIANA
€12.20 €4.88
(-60%)
Κερδίζετε €7.32

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS