Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

+
-
DOERR ANTHONY
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7788
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Μαρί Λορ Λεμπλάν ζει με τον πατέρα της στο Παρίσι, σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου εκείνος εργάζεται ως κλειθροποιός. Στα έξι της χρόνια τυφλώνεται κι ο πατέρας της φτιάχνει την τέλεια μινιατούρα της γειτονιάς τους για να της μάθει τον δρόμο για το σπίτι τους. Όταν εισβάλλουν οι Γερμανοί στη χώρα, τον Ιούνιο του 1940, πατέρας και κόρη φεύγουν για το Σαιν Μαλό, μεταφέροντας ένα επικίνδυνο μυστικό.
Ο Βέρνερ Πφέννιχ είναι ένα ορφανό αγόρι από τη Γερμανία που προορίζεται να δουλέψει στο ίδιο ανθρακωρυχείο που σκοτώθηκε ο πατέρας του. Όμως βρίσκει και επιδιορθώνει ένα χαλασμένο ραδιόφωνο και ξαφνικά η ζωή του γεμίζει καινούριες δυνατότητες. Χάρη στο ταλέντο του κερδίζει μια θέση σε μια από τις καλύτερες στρατιωτικές ακαδημίες, μπορεί όμως να κυνηγήσει το όνειρό του όποιο κι αν είναι το τίμημα;
Εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, σε μια οχυρωμένη πόλη δίπλα στη θάλασσα, ένας γέρος ακούει μια φωνή χαμένη από καιρό και ανακαλύπτει νέους κόσμους χωρίς ποτέ να βγαίνει από το σπίτι του. Αλλά ο επικείμενος κίνδυνος δε θα του επιτρέψει να μείνει κλεισμένος μέσα για πάντα. Με φόντο μια Ευρώπη που την καταπίνει σιγά σιγά ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος, στην οποία οι ζωές συγκρούονται απρόβλεπτα, το Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε φωτίζει το πώς, παρά τις αντιξοότητες, οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν το καλό. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία θάρρους και θυσίας και για μια συγκλονιστική ελεγεία της αθωότητας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Ντορ ζωγραφίζει με πλούσια παλέτα, χρησιμοποιώντας μια γραφή που αντηχεί βαθιά και μεταδίδει τόσο τα εφήμερα της καθημερινής ζωής όσο και το υψηλό δράμα, τη θλίψη και την ελπίδα" (Daily Mail)
"Ανυπερβλητο... Ο Ντορ μπορεί να δώσει ζωή σε μια σκηνή μέσα σε μία παράγραφο" (The Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςALL THE LIGHT WE CANNOT SEE
ISBN139789601663807
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΒραβείοΠΟΥΛΙΤΖΕΡ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2016
Αριθμός σελίδων640
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΟΥΡΗ ΝΙΝΑ
ΕπιμέλειαΤΣΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ (ΣΤΥΛΙΑΝΗ)
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΟΕΡ ΑΝΤΟΝΙ
Κωδικός Πολιτείας3330-7788
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, ange, MAATHNASOPOULOU, diorfs, dimbik, Kleopatra.mav, alexiosp1, tirvaia, Nefeli Karapiperi

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nefeli Karapiperi, Kleopatra.mav

Κριτικές για το προϊόν

[24/11/2021] alexiosp1.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πως διατηρείς την καλοσύνη σου, την ανθρωπιά σου εν μέσω πολέμου; Πως παραμένεις άνθρωπος και ξεπερνάς/ξεφεύγεις από τις περιστάσεις που βιώνεις; Ένα τυφλό κορίτσι που στερείται την όρασή του σε μικρή ηλικία και προσπαθεί να αντιληφθεί τον κόσμο μέσω της αφής και της ακοής, από την άλλη το αγόρι που προσπαθεί να αντιληφθεί τον κόσμο κυρίως μέσω της ακοής, συλλαμβάνοντας παράνομα ραδιοφωνικά σήματα είτε ως παιδί είτε ως στρατιώτης.
Δυο παράλληλες ιστορίες αλλά τέμνουσες ζωές.
Γεμάτο συμβολισμούς και διλήμματα, συγκινητικό ιστορικό μυθιστόρημα
[13/11/2018] ange.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Με βιβλία όπως αυτό η ανθρωπότητα έχει ακόμα λόγο ύπαρξης. Αποτελεί απάντηση στον Αντόρνο που έλεγε ότι το Άουσβιτς σκότωσε την ποίηση, τον πολιτισμό.
[11/08/2016] Theodora1973.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
O Ντορ σε μεταφέρει απο το Παρίσι στο Σαιν Μαλό...μαγικά,ακους κάθε θόρυβο,κάθε κύμα απο την θάλασσα μαζί με την ηρωίδα του Μαρί Λορ..νιώθεις την αγωνία της όταν μένει μόνη στο σπίτι και βρίσκεται αντιμέτωπη με εισβολείς. Πραγματικό όμορφα γραμμένο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS