Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

+
-
HEBERT ANNE
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0265
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.42
(-30%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Είναι ένα πέτρινο, κλειστό, σαν σφιγμένη γροθιά μοναστήρι. Η ζωή έρχεται να πεθάνει εδώ, πάνω στα κάγκελα της μονής Κεμπέκ 1944. Τα πολεμικά, ωστόσο, νέα διεισδύουν τις μέρες των επισκέψεων. Τίποτα πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει τις ταμπουρωμένες στο κάστρο καλόγριες. Να, όμως, που η αδελφή Ιουλία της Αγίας Τριάδας βλέπει οράματα. Οι εικόνες απ' το βουνό Β. . .την κατατρέχουν παντού. Μια καλύβα μέσα στο δάσος, ένα χωριό στην ακροποταμιά, παράξενες τελετές, το πιοτό και τα ναρκωτικά. Ένας άντρας και μια γυναίκα γεμάτοι ζωή και πανουργία βασιλεύουν απολυταρχικά στα δυο τους παιδιά και σε μια μεγάλη έκταση από κάμπο και δάσος. Η αδελφή Ιουλία που ισχυρίζεται ότι πάσχει από αμνησία, κατακλύζεται σε λίγο και κυριεύεται πάλι απ' τα παιδικά της χρόνια. Ταυτίζεται σιγά-σιγά, μ' ένα κοριτσάκι πασαλειμμένο με μούρα. Σύντομα η αδελφή Ιουλία και το μικρό κορίτσι δεν αποτελούν πια παρά ένα και το ίδιο πρόσωπο, που μυήθηκε από πολύ νωρίς στα μυστήρια του κόσμου τούτου και που το παράτησαν τώρα στις καλόγριες του Αίματος του Χριστού, για μεγάλη του δυστυχία. [. . .] (Από την έκδοση)

"Η Anne Hebert μας κάνει ν' ακούμε το γέλιο της ζωής, που βρίσκεται στο βυθό της κόλασης, όταν καταπιάνεται με την κουταμάρα ενός αποπνικτικού και κονφορμίστα κόσμου" (Pierre Sipriot, Le Figaro)
"Ένα μυθιστόρημα που λέει περισσότερα απ' όσα αφηγείται, που το φόντο του διασχίζει μια αιώνια μορφή της εξέγερσης" (Angelo Rinaldi, L' Express)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLES ENFANTS DU SABBAT
ISBN139789602080993
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1989
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΜΠΕΡ ΑΝ
Κωδικός Πολιτείας1780-0265
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Υπόθεση πατρίδα
KUTSCHER VOLKER
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Η παγωμένη άβυσσος
COLLINS WILKIE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS