Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

+
-
GREENE GRAHAM
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0354
Τιμή Έκδοσης
€11.66
Τιμή Πολιτείας
€5.25
(-55%)
Κερδίζετε €6.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τον στείλανε στην Αγγλία για να αγοράσει κάρβουνο... σε οποιαδήποτε τιμή. Αποτυχία σήμαινε ήττα - ήττα για μια ηπειρωτική κυβέρνηση, όταν η χώρα τρανταζότανε συθέμελα από τον εμφύλιο πόλεμο. Κι αυτός κουβαλούσε μαζί του τον πόλεμο αλλά και το θάνατο. Χωρίς κανένας να τον εμπιστεύεται και χωρίς να εμπιστεύεται κανέναν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Σε μια έκδοση του βιβλίου του 1971, ο Γκρην γράφει στην εισαγωγή κάποια αποκαλυπτικά πράγματα και λεπτομέρειες για τις πολιτικές εξελίξεις γύρω από τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο και ακόμα για την καταστροφική συμφωνία του Μονάχου του 1938 και πόσο τον επηρέασε. Ταυτόχρονα έκανε σαφή την επιθυμία του να δημιουργήσει κάτι θρυλικό έξω από τα όρια ενός σύγχρονου θρίλερ, ένα έργο που να αναφέρεται σε έναν κόσμο που εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του από τον Θεό. Το συγκεκριμένο θρίλερ του Γκρην, όπως και κάποια άλλα, αντιπροσωπεύει μια σοβαρή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός κατασκοπευτικού μυθιστορήματος, το οποίο θα χρησιμεύσει ως κατάλληλο όχημα για την εξερεύνηση των εντάσεων, της περιρρέουσας πολιτικής και κοινωνικής ασάφειας, και την αίσθηση αποξένωσης που χαρακτηρίζουν τον νεωτερισμό στον εικοστό αιώνα. Κι ακόμα την απώλεια του Θεού ως τιμωρία πλέον για την γενικότερη αποτυχία και την ενοχή μας για την κατάσταση στην οποία φτάσαμε. Μερικές άλλες σύντομες παρατηρήσεις και σχόλια στην εισαγωγή του Γκρην υπαινίσσονται ότι η υφή της αφήγησης του 'έμπιστου πράκτορα', είναι περισσότερο συμβολική παρά ρεαλιστική." (Απόσπασμα κειμένου του Γεωργίου Νικ. Σχορετσανίτη στο fractalart.gr)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE CONFIDENTIAL AGENT
ISBN139789602081150
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 126
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1989
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΝ ΓΚΡΑΧΑΜ
Κωδικός Πολιτείας1780-0354
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ron, lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DA VINCI, andpapas, ANAF, YellowLab, Μενέλαος, nikAEL, elenamed, Petrosar, Ron, blacknarcissus, Arabornn, Krvag, annaserp, lab.alex, stmara84, trubeta

Κριτικές για το προϊόν

[11/07/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Κλασικό κι ατμοσφαιρικό μεν, βραδυφλεγές και παρωχημένο δε. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα, αλλά και πολύ αδιάφορα σημεία στο βιβλίο.Η πλοκή έχει μια παράδοξη ανομοιογένεια στα 2 μέρη του βιβλίου.

Βαθμολογία: 3,4/5 ή 6,8/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
TAYLOR CHARLES
€43.00 €21.50
(-50%)
Κερδίζετε €21.50
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS