Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

+
-
BLANCHARD KENNETH, LACINAK THAD, TOMPKINS CHUCK, BALLARD JIM
Κωδ. Πολιτείας: 2350-0627
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€12.00
(-20%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τι το κοινό υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους σας στη δουλειά, στον σύντροφο και στα παιδιά σας στο σπίτι και σε μια φάλαινα δολοφόνο βάρους πέντε τόνων; Κατά πάσα πιθανότητα πολύ περισσότερα απ' όσα θα φανταζόσασταν, κατά τη γνώμη του Ken Blanchard, κορυφαίου συμβούλου επιχειρήσεων και συγγραφέα μνημειωδών μπεσ -σέλερ, και των συν-συγγραφέων του από τον «Κόσμο της Θάλασσας» («Sea World»).

Σε αυτό το συγκινητικό και εμπνευσμένο νέο βιβλίο ο Ken Blanchard εξηγεί ότι τόσο οι φάλαινες όσο και οι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα όταν δίνετε την έμφαση στα θετικά. Σας δείχνει πώς, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές των εκπαιδευτών ζώων, και ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούνται στις φάλαινες δολοφόνους του Κόσμου της Θάλασσας, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά και στο σπίτι.
Όταν ο αυστηρός μάνατζερ και οικογενειάρχης Γουές Κίνγκσλεϊ επισκέφτηκε τον Κόσμο της Θάλασσας, έμεινε κατάπληκτος από την ικανότητα των εκπαιδευτών να καταφέρνουν τις γιγαντιαίες φάλαινες δολοφόνους, ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα του ωκεανού, να εκτελούν απίθανα ακροβατικά άλματα και βουτιές. Αργότερα, μιλώντας με τον επικεφαλής των εκπαιδευτικών, έμαθε τις τεχνικές τους για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, την έμφαση στα θετικά και την ανακατεύθυνση της αρνητικής συμπεριφοράς, χάρη στις οποίες έγιναν δυνατές αυτές οι εκπληκτικές επιδόσεις. Ο Κίνγκλεϊ εξέτασε με αυστηρή κριτική ματιά το στυλ μάνατζμεντ που ο ίδιος ακολουθούσε, το οποίο συχνά βασιζόταν στη μομφή, και συνειδητοποίησε πώς μερικές από τις αδυναμίες του ως μάνατζερ, συζύγου και πατέρα μείωναν την εμπιστοσύνη και τελικά έβλαπταν τις σχέσεις του. Άρχισε να βλέπει τη διαφορά ανάμεσα στην τακτική της κατσάδας (να επιδιώκεις να πιάσεις τους άλλους να κάνουν λάθος) και στον «φαιλαινοέπαινο» (να επιδιώκεις να πιάσεις τους άλλους να κάνουν κάτι καλό).
Στο «Μπράβο της φάλαινας» ο Ken Blanchard δείχνει πώς να αναδείξετε την έμφαση στα θετικά και την ανακατεύθυνση των αρνητικών στα καλύτερα εργαλεία σας για να αυξήσετε την παραγωγικότητα αντί να δημιουργείτε καταστάσεις που κάνουν τους γύρω σας να χάνουν το ηθικό τους. Οι τεχνικές αυτές είναι εντυπωσιακά εύκολο να γίνουν κτήμα σας και μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου στο σπίτι, κάτι που θα δώσει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να γίνουν καλύτεροι γονείς και πιο στοργικοί σύζυγοι και να ζήσουν πιο ευτυχισμένη και επιτυχημένη προσωπική ζωή. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
1. Μα πώς τα καταφέρνουν;
2. Την επόμενη μέρα
3. «Εσύ είσαι ο Γουές; Τι κάνεις;»
4. Την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο γραφείο μετά τη συνάντησή του με την Αν Μαρί Μπάτλερ
5. Μόλις γύρισαν από τη Φλόριντα
6. Μια μέρα στο γραφείο
Επίλογος
Ευχαριστίες
Για τους συγγραφείς
Παρεχόμενες υπηρεσίες
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHALE DONE!
ISBN139789602095836
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων152
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΦΑΛΔΑΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΑΝΣΑΡΝΤ ΚΕΝΕΘ, ΛΑΣΙΝΑΚ ΘΑΝΤ, ΤΟΜΚΙΝΣ ΤΣΑΚ, ΜΠΑΛΑΡΝΤ ΤΖΙΜ
Κωδικός Πολιτείας2350-0627
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

devi.devi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΗΠΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΜΠΡΟΥΚΣ ΤΖΟΝ
€40.71 €18.32
(-55%)
Κερδίζετε €22.39
ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS