Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

+
-
WILSON LAURA
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0325
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€4.45
(-70%)
Κερδίζετε €10.39


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τρεις ηλικιωμένοι κείτονται νεκροί μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα ενός λονδρέζικου σπιτιού του '50. Όταν από τον τόπο του εγκλήματος δεν προκύπτουν αποδεικτικά στοιχεία, η αστυνομία συμπεραίνει ότι ένας απ' όλους πυροβόλησε τους άλλους δύο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αλλά ποιος; Και γιατί; Μήπως η Τζορτζίνα Γκρέσαμ, πρώην κοσμική καλλονή, ύποπτη για τη δολοφονία του συζύγου της πριν από τριάντα χρόνια; Ή ο Έντμουντ ο άβουλος αδελφός της; Ή τέλος η Άντα, η δαιμόνια οικονόμος του σπιτιού;
Θαμμένος στα βάθη της νιότης τους βρίσκεται ο ολέθριος σπόρος που όρισε το κοινό τους πεπρωμένο. Τα παρακλάδια του διατρέχουν τα βικτωριανά καλοκαίρια που πέρασαν στην εξοχή, τον Μεγάλο Πόλεμο, την ξέφρενη δεκαετία του '20... Μέσα από τις εναλλασσόμενες αφηγήσεις τους, ο αναγνώστης θα ανακαλύψει βήμα προς βήμα τους πόθους, τις φαντασιώσεις και τα γυρίσματα της τύχης που τους έδεσαν μαζί σ' αυτή την τρομερή ιστορία, καθώς και το χέρι που οπλίστηκε για να την τελειώσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένας ιστός βίας, επιθυμιών και χαμένων ευκαιριών... συλλαμβάνει αριστοτεχνικά τις διαφορετικές φωνές των τριών πρωταγωνιστών και συνυφαίνει τις ιστορίες τους» (THE TIMES).
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA LITTLE DEATH
ISBN139789602213414
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2006
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΤΧΟΥΤ ΡΕΝΑ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΤΑΤΣΗ ΒΙΚΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΛΟΡΑ
Κωδικός Πολιτείας0170-0325
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Maria.bazima, Alka, tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tim8

Κριτικές για το προϊόν

[28/03/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Η Wilson δείχνει να έχει μελετήσει σε βάθος την βρετανική κουλτούρα της περιόδου 1890-1955, η οποία αποτυπώνεται με εντυπωσιακό, όσο και νοσηρό τρόπο στο συγκεκριμένο μυθιστόρημα-χρονικό. Οι 3 κεντρικοί χαρακτήρες είναι 'μπλεγμένοι' στον ιστό της αράχνης και παλεύουν να αντιμετωπίσουν τα απωθημένα τους και τις εσωτερικές τους συγκρούσεις. Το βιβλίο έχει καινοτομική δομή, αφού βασίζεται, κάθε φορά, σε 3 διαφορετικες εκδοχές των βασικών γεγονότων, αντίστοιχα από τον κάθε ένα από τους 3 βασικούς ήρωες - δίνει την αίσθηση ημερολογίου. Μοναδικά αρνητικά στοιχεία οι πολυάριθμοι θάνατοι και η έντονα καταθλιπτική ατμόσφαιρα του 2ου μέρους του βιβλίου. Βαθμολογία: 4,3/5 ή 8,6/10.

[06/08/2017] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το πολύ καλό αυτό βιβλίο ξεκινά με ένα κλασσικό ερώτημα αστυνομικού μυθιστορήματος : ποιος το έκανε. Το μυστήριο του κλειστού δωματίου διαρκεί ως το τέλος. Μέχρι τότε οι τρεις νεκροί και πρωταγωνιστές αφηγούνται την ιστορία της οικογένειας από τη δική τους σκοπιά. Είναι το τέλος της βικτωριανής εποχής και τα χρόνια πριν τον Α παγκόσμιο πόλεμο που διαμορφώνουν τους τρεις χαρακτήρες: Την πιστή υπηρέτρια που ακολουθεί μοιρολατρικά την καταστροφή της οικογένειας. Τον ευάλωτο,ασταθή και αδύναμο να αντιδράσει στη θύελα Έντμουντ. Κυρίως όμως την ασύδοτη, αντισυμβατική και αλλαζονική Τζωρτζίνα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
LANDAUER GUSTAV
€10.58 €5.29
(-50%)
Κερδίζετε €5.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS