Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΤΣΕΠΗΣ) ΝΕΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΝΕΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΤΣΕΠΗΣ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0344




Παρουσίαση

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων επιτυχούς λεξικογραφικής δημιουργίας κυκλοφορούμε το παρόν "επετειακό" ορθογραφικό λεξικό, με περίπου 100.000 λέξεις. Η νέα έκδοση στηρίχτηκε κατά μεγάλο ποσοστό στο "Ορθογραφικό Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας" του Α. Γεωργοπαπαδάκου και εμπλουτίστηκε με 20.000 και πλέον νέα λήμματα.
Για την πραγμάτωση του στόχου μας συνεργαστήκαμε με αξιόλογη ομάδα φιλολόγων υπό τη γενική επίβλεψη του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Δημητρίου Α. Χρηστίδη, και ευελπιστούμε η έκδοση αυτή να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα στα χέρια κάθε Έλληνα και ελληνομαθή.
Όπως και στις άλλες εκδόσεις μας, έτσι και σ' αυτήν, φιλοδοξία μας είναι να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό ένα έγκυρο, εύχρηστο και κατά το δυνατό πλήρες ορθογραφικό λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας.
Ο εκδοτικός μας οργανισμός κυκλοφορεί παράλληλα και μια μεγάλη σειρά άλλων λεξικών (ορθογραφικών, ερμηνευτικών, ετυμολογικών, επιστημονικών κτλ.), η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, ιδιαίτερα τον κ. Δημ. Α. Χρηστίδη, την κ. Λία Τσακτσίρα και την επιστημονική ομάδα, που εργάστηκαν με ζήλο και υπευθυνότητα.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το αναγνωστικό κοινό για την ανταπόκρισή του στις εκδοτικές μας προσπάθειες, γεγονός που αποτελεί για μας επιβράβευση και συνάμα δέσμευση για τη συνέχιση της μακρόχρονης καλής παράδοσης. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602398517
ΕκδότηςΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων1200
Διαστάσεις12x9
Κωδικός Πολιτείας2640-0344
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16
Η συνήθεια των 5
ROBBINS MEL
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS