Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ( ΠΕΤΡΟΥ )

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

+
-
ΠΕΤΡΟΥ ΗΛΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3580-0010
Τιμή Έκδοσης
€4.00
Τιμή Πολιτείας
€3.20
(-20%)
Κερδίζετε €0.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τι είναι σταφυλοθεραπεία;
Όλοι, ασφαλώς, είναι πεπεισμένοι, ότι τα σταφύλια έχουν άριστες θεραπευτικές ιδιότητες.
Με τον όρο σταφυλοθεραπεία εννοούμε την απόλυτη μονοφαγία από σταφύλια. Στην περίπτωση αυτή το νερό πρέπει να πίνεται δυο ώρες προ ή μετά τα σταφύλια. Δεν επιτρέπεται ούτε καφές, ούτε τσάι, κακάο ή λεμονάδα, ούτε γάλα. Μόνο σταφύλια και ξανά σταφύλια. Και αυτό θα συνεχισθή επί 5, 10, ή 20 μέρες, αναλόγως της περιπτώσεως. Κατά κανόνα πρέπει να τρώει κανείς 1 1/2 ως 2 οκάδες σταφύλια την ημέρα σε 3-4 δόσεις.
Το να τρώει κανείς μπόλικα σταφύλια μαζί με άλλες επίσης μπόλικες τροφές είναι κάθε άλλο παρά σταφυλοθεραπεία. Αυτό είναι πολυφαγία, υπερσιτισμός. Και υπερσιτισμός σημαίνει σακάτεμα των ζωτικών οργάνων μας, κατάπτωσις, εξάντλησις.
Τι είναι Σταθμός Σταφυλοθεραπείας;
Η Φυσιοθεραπεία σήμερα έχει διαδοθεί σ' όλο τον κόσμο. Παντού εφαρμόζονται τα φυσικά μέσα - νηστεία, φρουτοθεραπεία, γυμναστική, ηλιοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυσική ζωή γενικώς - τόσο για την πρόληψη, όσο και για τη θεραπεία των ασθενειών. Εκτός δε από τα ειδικά φυσιοθεραπευτικά ιδρύματα, ινστιτούτα και κλινικές που υπάρχουν στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, κ.α., λειτουργούν και σε πολλά άλλα κράτη -και στη Βουλγαρία ακόμη- Σταθμοί Σταφυλοθεραπείας, όπου καταφεύγουν πλήθη ανθρώπων για την ανανέωση του οργανισμού των, διαιτώμενοι με σταφύλια κυρίως.
Στον τόπο μας -με το ευνοϊκότερο κλίμα και τα καλύτερα φρούτα του κόσμου- δεν θα έπρεπε να υπάρχουν Σταθμοί Σταφυλοθεραπείας όπου θα προσέρχονταν και ξένοι ακόμη προς θεραπείαν;
Τα θαυμάσια αποτελέσματα εκ της εφαρμογής της Φυσιοθεραπείας στην Ελλάδα, μέσα σε πέντε χρόνια, μας ενθαρρύνουν και μας ωθούν στο να εντείνουμε περισσότερο τις προσπάθειές μας για την ευρύτερη διάδοση και εφαρμογή της.
Ο πρώτος σταθμός Σταφυλοθεραπείας και Φυσιοθεραπείας στον τόπο μας, οργανώθη και λειτούργησε κατά τον περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβριο (1937), με εξαιρετική επιτυχία, στη μαγευτική θέσι του Αγίου Ανδρέα παρά τον Μαραθώνα -λιγότερο από 1 ώρας διαδρομή από την Αθήνα- όπου γίνονται τα καλύτερα σταφύλια που καταναλώθηκαν απευθείας από το αμπέλι. Το μέρος έχει θέα εξαιρετική και κλίμα υπέροχο. (...) (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602420799
ΕκδότηςΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΣειράΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις17x12
Κωδικός Πολιτείας3580-0010
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino, charesalex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

adionysi, yiannos68, Aris3, drgeorge, agelou, KK646646, Fyllio08031982, sulphur, anastasia9551, charesalex, SofiaLiap, Gagapis, dimitrist, αννα3

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ
EVETTS - SECKER JOSEPHINE
€14.70 €5.88
(-60%)
Κερδίζετε €8.82
ΚΥΠΡΙΑΚΟ
ΛΥΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
€12.44 €4.98
(-60%)
Κερδίζετε €7.46

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS