Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΛΕΜΕΝΤΣ: ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ)

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

+
-
CLEMENTS R. GEORGE
Κωδ. Πολιτείας: 3580-0279
Τιμή Έκδοσης
€7.42
Τιμή Πολιτείας
€5.94
(-20%)
Κερδίζετε €1.48


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

[...] Στο παρόν έργον, το οποίον μετέφρασε πιστώς και μεθοδικώτατα ο κ. Πινδέας [...], ο Κλέμεντς αποκαλύπτει το μυστήριο των ασθενειών και προσπαθεί να ελευθερώση τον άνθρωπο από την πεπλανημένη τακτική που ακολουθεί και να τον καθοδηγήση στον δρόμο της υγείας απαλλάσσοντάς τον από κάθε αρρώστεια με τα απλά φυσικά μέσα που συνιστά.
Όλες σχεδόν οι μιζέριες του σημερινού ανθρώπου οφείλονται στην αμάθεια. Η γνώσις είνε η μεγαλύτερη δύναμις, που μπορεί να υψώση τον άνθρωπο πάνω από το σημερινό του επίπεδο υγιεινής και πνεύματος, ακριβώς όπως ύψωσε τους σκλάβους από τον βούρκο της δουλείας προς το γλυκό φως της ελευθερίας, με το σπάσιμο των δεσμών της σκλαβιάς. «Το να μένεις χωρίς γνώσεις είναι το ίδιο ωσάν να είσαι σκλάβος» είπε ο Wayland.
Αξίζει τον κόπο να κοπιάζη κανείς για την υγεία και την μακροβιότητα; Ρωτήστε τον ανάπηρο, τον κρεββατωμένον άρρωστον, εκείνον που ψυχοραγεί.
Ξέρετε ότι σήμερα πάμπολλοι έχουν περάσει τα 150 χρόνια ευτυχισμένοι; Πώς ζουν αυτοί; Πώς είνε δυνατόν να μη ασθενή ποτέ ο άνθρωπος και ποιά είναι η φυσική θεραπεία της αρρώστειας; Αυτά μας εξηγεί στο βιβλίο αυτό ο Κλέμεντς. Το κατά πόσον δε μπορούν τα περιεχόμενα του βιβλίου τούτου να εφαρμοσθούν, εξαρτάται από την αντίληψι και την θέλησι του καθενός. Ο ίδιος ο συγγραφεύς, μ' όλο που είναι 60 ετών, διατηρεί σωματικές δυνάμεις και αντοχή, που ζηλεύουν οι περισσότεροι σημερινοί έφηβοι.
Όλη η οικογένειά του τρέφεται με φυσική τροφή. Έχει δυο κορίτσια, 24 και 26 ετών, και δύο αγόρια, 15 και 17 ετών, που δεν έχουν δοκιμάσει μαγειρευμένη τροφή. Τα ευτυχισμένα αυτά παιδιά δεν αρρώστησαν ποτέ ούτε από το ελαφρότερο κρυολόγημα. Και μπορεί κανείς να αναλλογιστή την υγεία και την ευτυχία που θα βασίλευε στην ανθρωπότητα, αν υπήρχαν πολλοί επιστήμονες, όχι μόνο σοφοί, αλλά κι ειλικρινείς κι αφιλοκερδείς, σαν τον Κλέμεντς... (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος Ηλία Πέτρου
ΜΕΡΟΣ Α΄. Τα σφάλματα της Ιατρικής
ΜΕΡΟΣ Β΄. Η φυσική θεραπεία των ασθενειών
Λεπτομέρειες
ISBN139789602421307
ΕκδότηςΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΣειράΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις17x12
ΠρόλογοςΠΕΤΡΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΜετάφρασηΠΙΝΔΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΛΕΜΕΝΤΣ ΤΖΟΡΤΖ
Κωδικός Πολιτείας3580-0279
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

KK646646, charesalex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

billpoliteia, charesalex

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
O'BRIEN JOHN
€14.92 €5.97
(-60%)
Κερδίζετε €8.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS