Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1540-0810




Παρουσίαση

Κάπνιζαν άραγε οι ήρωες των μυθιστορημάτων που διάβαζα μικρός;
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ούτε ο κόμης Μοντεχρίστος, ούτε ο Ταρζάν, ούτε ο Γιώργος Θαλάσσης, το θρυλικό Ελληνόπουλο που μάχεται στην Αθήνα κατά των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής, δεν καπνίζουν. Για τον Λονγκ Τζον Σίλβερ είμαι λιγότερο σίγουρος. Λες να με μύησε στο κάπνισμα το θλιβερό αυτό άτομο; Τα μυθιστορηματικά πρόσωπα δεν έπαιζαν λιγότερο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου από τα μέλη της οικογενείας μου.
Είναι γεγονός ότι εξακολουθώ να καπνίζω, αν και μου το απαγόρευσε ο γιατρός που με χειρούργησε. Ίσως ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από αυτή τη συνήθεια είναι ν' αποκτήσω έναν παπαγάλο σαν αυτόν του Λονγκ Τζον Σίλβερ, ο οποίος, καθισμένος στον ώμο μου, θα μου επαναλαμβάνει ασταμάτητα:
- Σβήσε την πίπα σου! Σβήσε την πίπα σου!
Ο Σούπερμαν ασφαλώς δεν καπνίζει. Αν άρχιζε το τσιγάρο, είμαι βέβαιος ότι θα έχανε την ικανότητα να πετά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN13978960256711
ΕκδότηςΕΞΑΝΤΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1540-0810
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alkis73, anna.ka, sdontis, Ντόρα, golddie, kyr1960, fotinipoliteia, NikosMaistros

Κριτικές για το προϊόν

[17/04/2014] michalis612.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Κακογραμμένο και αδιάφορο, όπως όλη η βιβλιογραφία του Αλεξακη. Στην προσπάθεια του να μιμηθεί το κοσμοπολίτικο ύφος του Κούντερα καταλήγει σε αποτελέσματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη λογοτεχνία.
[28/12/2013] kikika.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Απαράδεκτος Αλεξάκης. Το μόνο που υποφερόταν ήταν το οπισθόφυλλο του βιβλίου, που σου υπόσχεται συγκινήσεις, που δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι, ώστε να έχει νόημα η ανάγνωσή του για μένα. Έτσι ξεγελάστηκε και το αγαπημένο άτομο, που το διάλεξε για μένα ως δώρο. Το διάβασα ψυχαναγκαστικά λοιπόν, για να βάλω ένα χι σε μελλοντικά βιβλία του εν λόγω κυρίου. Κρίμα γιατί έχει γράψει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα στο παρελθόν, όπως "Η μητρική γλώσσα", "Τάλγκο", "Θα σε θυμάμαι κάθε μέρα" και άλλα. Αν δεν ήταν αυτός που είναι ο συγγραφέας, είμαι σίγουρη ότι κανένας εκδοτικός οίκος δεν θα αναλάμβανε την έκδοση. Εκτός από το ότι σκυλοβαρέθηκα, θύμωσα κιόλας μαζί του. Μη σας πω ότι έχασα το χρόνο μου... Λυπάμαι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: ΜΗΔΕΙΑ - ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ - ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ - ΕΚΑΒΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44
ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€45.00 €20.25
(-55%)
Κερδίζετε €24.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS