Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ ( ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ )

ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ

+
-
WILDE OSCAR
Κωδ. Πολιτείας: 0910-0041
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το μόνο τρομερό είναι η πλήξη, Ντόριαν. Είναι το μόνο ασυγχώρητο αμάρτημα. Εμείς όμως δεν υπάρχει πιθανότητα να υποφέρουμε απ' αυτή, εχτός κι αν οι καλεσμένοι εξακολουθήσουν να συζητούν γι' αυτό το ατύχημα στο δείπνο. Πρέπει να τους πω πως το θέμα αυτό έγινε ταμπού. Όσο για τους οιωνούς, δεν υπάρχουν οιωνοί. Η Μοίρα δε μας στέλνει αγγελιοφόρους. Είναι πάρα πολύ σοφή ή πάρα πολύ σκληρή για να κάνει κάτι τέτοιο. Κι εξάλλου τι θα μπορούσε αλήθεια να σου συμβεί Ντόριαν; Έχεις το καθετί που θα μπορούσε να επιθυμήσει άνθρωπος σ' αυτόν τον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας που δε θα 'ταν κατενθουσιασμένος ν' άλλαζε τη θέση του μαζί σου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE PICTURE OF DORIAN GRAY
ISBN139789604462346
ΕκδότηςΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων300
Διαστάσεις19x12
ΠρόλογοςΧΟΛΓΟΥΟΡΝΤ ΜΠΑΖΙΛ
ΜετάφρασηΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΑΙΛΝΤ ΟΣΚΑΡ
Κωδικός Πολιτείας0910-0041
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/04/2021] Λάζαρος Τυριακίδης.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Διαχρονικό, "βιβλίο ημέρας",με ανθρώπινους χαρακτήρες και σχόλια σχετικά με τα νιάτα, τη τέχνη, την ομορφιά κτλ. Ιδιαίτερα όμορφες περιγραφές!!!
[26/03/2020] Γρηγόρης Αυξεντίου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μόλις τέλειωσα κι εγώ το πασίγνωστο αυτό βιβλίο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.Θαυμάσιο βιβλίο.Μέσα από τους γεμάτους ειρωνία,χιούμορ και κυνισμό αφορισμούς του ο συγγραφέας όχι μόνο κατακρίνει την αγγλική αριστοκρατία,αλλά και παραθέτει τις αντισυμβατικές του απόψεις για τη ζωή,τον έρωτα και την τέχνη.Η τραγική πορεία του ήρωα του έργου (που τόσο παραπέμπει στον δικό μας Νάρκισσο) προκάλεί φυσικά θλίψη.Γοητευμένος από την ομορφιά του και αυτοθαυμαζόμενος ζει μια ζωή λάγνα,ακόλαστη,χωρίς ηθικούς φραγμούς.Η αυτοκαταστροφή του γίνεται μάθημα για εμάς.Εξαιρετική η μετάφραση του Άρη Αλεξάνδρου.
[10/01/2019] iceage2609.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πρόκειται πραγματικά για ένα διαχρονικό αριστούργημα το οποίο πραγματεύεται πάρα πολλά θέματα που αγγίζουν κ στοιχειώνουν τη σκέψη των ανθρώπων κάθε εποχής γιατι πολλά απο αυτά ακουμπούν τις πιο βαθιές πτυχές βασικών ενστίκτων κ ανθρώπινων χαρακτηριστικών.
Πνευματώδης διαλόγοι,βασικοί χαρακτήρες που μένουν αξέχαστοι,γαιτανάκι ηδονισμου-αισθήσεων-ματαιοδοξίας,φαίνεσθαι-είναι-ομορφιας-νιάτων-ευχής κ κατάρας για όλες τις επιλογές μας κ των αντίκτυπό τους.
Μην ξεχάσω αν κ δν αποτελει είδηση, την εκπληκτική μετάφραση και εδώ του Άρη Αλεξάνδρου.
[10/08/2016] ashtanga.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αριστουργημα....φοβερη ατμοσφαιρα,μυστηριο,ηθικα διδαγματα,χωρις περιττες περιγραφες σε κρατα σε ενδιαφερον απο την αρχη ως το τελος
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
FESTY DANIELE
€11.95 €4.78
(-60%)
Κερδίζετε €7.17
CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS