Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

+
-
ΔΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Ν. ΚΩΣΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3040-0373
Τιμή Έκδοσης
€64.00
Τιμή Πολιτείας
€51.20
(-20%)
Κερδίζετε €12.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική σημασία πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον που επηρεάζουν τη διοίκηση παραγωγής, κρίθηκε σκόπιμο στην Δ' έκδοση αυτού του βιβλίου να γίνουν ορισμένες προσθήκες στην προ δεκαετίας συγγραφή της προηγούμενης έκδοσης.
Διατηρείται και σε αυτήν την έκδοση ο γενικός προσανατολισμός της πρώτης, στην ανθρωποκεντρική θεώρηση της παραγωγής και την ανάδειξή της σε λειτουργία της επιχείρησης με ικανότητα μεγάλης συμβολής στην ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη διαμόρφωση κάθε στρατηγικής. Σε τούτο συμβάλλουν οι πολλαπλές επιρροές της παραγωγής στην ποιότητα, στο κόστος και στο χρόνο εκτέλεσης παραγγελιών για την ικανοποίηση του πελάτη. Στην παρούσα έκδοση δίνεται αυξημένη έμφαση στην ανάγκη ολοκληρωμένης σύνθεσης και σχεδιασμού της λειτουργίας παραγωγής με αυτές του μάρκετινγκ, της χρηματοοικονομικής και των άλλων βασικών λειτουργιών. Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται ότι μια δημόσια ή ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι μια "πολύπλοκη μηχανή", αλλά ένας ζωντανός στη κυριολεξία οργανισμός που εξελίσσεται και προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες στο περιβάλλον. Η αντίληψη αυτή επιβάλλει την ανάγκη συστημικής εξέτασης και ανάλυση της συμπεριφοράς της.
Ο κυρίαρχος στόχος της διοίκησης θα πρέπει να είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος της επιχείρησης ως ενιαίο οργανικό σύνολο, και όχι η καλύτερη δυνατή επίδοση οποιασδήποτε βασικής λειτουργίας μεμονωμένα. Τούτο απαιτεί την εστίαση όχι στα μέρη και τις ατομικές τους επιδόσεις αποσπασματικά, αλλά κυρίως στις μεταξύ τους διασυνδέσεις και στην ικανότητα συντονισμού τους.
Η παρούσα Δ' έκδοση συμπληρώνει την αμέσως προηγούμενη με δύο νέα κεφάλαια που παρουσιάζουν την σημασία της παραγωγικότητας και αυτή του χρόνου ικανοποίησης αναγκών με προϊόντα και υπηρεσίες, δύο κριτήρια στρατηγικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Έτσι, σε συνδυασμό με την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, ολοκληρώνεται ο αριθμός κριτηρίων που καθορίζει συνολικά την ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
2. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
3. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
4. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
5. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
6. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
7. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
8. ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
9. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
10. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
11. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
12. JUST IN TIME JIT
13. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
14. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (TIME-BASED COMPETITION)
ΓΕΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139789602723548
ΕκδότηςΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2006
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3040-0373
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS