Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ( ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ )

ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

+
-
STOKER BRAM
Κωδ. Πολιτείας: 3980-0001
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Τη στιγμή που μας είδε ο Κόμης, το πρόσωπο τον συσπάστηκε φριχτά, και φάνηκαν τα μυτερά του σκυλόδοντα το σατανικό του χαμόγελο όμως γρήγορα πάγωσε σε μια κτηνώδικη έκφραση αποστροφής, που άλλαξε πάλι απότομα μόλις αρχίσαμε να τον πλησιάζουμε... Δεν ήξερα καν αν τα θανατερά μας όπλα θα μας χρησίμευαν σε τίποτα. Φαίνεται ότι ο Χάρκερ ήταν αποφασισμένος να το διακινδυνέψει, γιατί ύψωσε το μεγάλο Γκούρκικο μαχαίρι και του κατάφερε ένα άγριο απότομο χτύπημα, που ο Κόμης το απέφυγε μόνο μ' ένα διαβολικά γρήγορο πήδημα προς τα πίσω. Ένα δευτερόλεπτο ακόμα κι η κοφτερή λεπίδα θα του 'σκιζε την καρδιά. Τελικά η μύτη του μαχαιριού έκοψε μονάχα το ύφασμα τον παλτού του, κι έκανε ένα μεγάλο σκίσιμο απ' όπου έπεσαν ένα μάτσο χαρτονομίσματα κι ένα σωρό χρυσά κέρματα. Η έκφραση του Κόμη ήταν τόσο σατανική που για μια στιγμή φοβήθηκα για τον Χάρκερ, αν και τον είδα να ξανασηκώνει το φοβερό μαχαίρι έτοιμος για καινούριο χτύπημα. Κινήθηκα από ένστικτο προς τα μπρος με μια αυθόρμητη διάθεση να τον προστατέψω, κρατώντας στο χέρι μου το σταυρό και την όστια. Ένιωσα μια φοβερή ενέργεια να περνά σα ρεύμα το χέρι μου και δεν ξαφνιάστηκα όταν είδα τον Κόμη να οπισθοχωρεί τρομαγμένος μπροστά σε μια ανάλογη κίνηση πού κάναμε ταυτόχρονα όλοι μας. Είναι αδύνατο να περιγράψω την έκφραση μίσους και σατανικής κατάπληξης - την οργή και τη λύσσα - που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Κόμη. Το κέρινο χρώμα του πήρε μια κιτρινοπράσινη απόχρωση που τη φώτιζαν τα φλογισμένα μάτια του, και η κόκκινη ουλή στο μέτωπό του φάνταζε στη νεκρική χλωμάδα σαν αναμμένο κάρβουνο. Ξαφνικά με μια αστραπιαία βουτιά όρμησε κάτω απ' το χέρι του Χάρκερ πριν προφτάσει να τον χτυπήσει..."

Όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσουμε για τρόμο και φρίκη πρέπει να ξέρουμε ότι κανένα έργο δεν ξεπέρασε το ανεπανάληπτο αριστούργημα του Στόουκερ.
Το μυθιστόρημα του Μπράμ Στόουκερ "Ο Δράκουλας" είναι από τα πιο φρικιαστικά στην παγκόσμια φιλολογία. Εκδόθηκε το 1897, είχε άμεση επιτυχία και ποτέ από τότε δεν έπαψε να κυκλοφορεί. Στην Αμερική, όπου δημοσιεύτηκε το 1899, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι μπεστ-σέλλερ.
Μυθιστόρημα αρχέτυπο που φέρνει τη σφραγίδα του τρόμου και της φρίκης που εμπνέει το αλλόκοτο και η μεταφυσική, ενέπνευσε δεκάδες συγγραφείς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες και ζωγράφους, μεταφράστηκε στις κυριότερες γλώσσες του κόσμου, και αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο λογοτέχνημα του είδους του με εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες σε όλη τη γη. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Δράκουλας
Επίλογος: R.T. McNally - R. Florescu
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDRACULA
ISBN139789603030225
ΕκδότηςΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2009
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΠΟΝ ΑΝΕΤΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΟΚΕΡ ΜΠΡΑΜ
Κωδικός Πολιτείας3980-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino, podilatis, maria4, Lafazanos, lab.alex, billpap, DTSIK, Tony_Montana

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

asd1982, gray_slave, Ιωάννα Λάσκου, Ron, Lafazanos, Victor Dunwich, Nefeli Karapiperi, Christos Kitsos, blacknarcissus, geopap1984

Κριτικές για το προϊόν

[06/08/2020] PetitMalenkos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το βιβλίο αυτό καταφέρνει ακόμα να σε εκπλήσσει, παρ όλο που η ιστορία του δράκουλα είναι πλέον ξεκάθαρα μέρος της ευρύτερης ποπ κουλτούρα και είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους μας.
Αυτό που έχω να σημειώσω και το οποίο ήταν μεγάλο πρόβλημα στην ανάγνωση είναι η μετάφραση της Ανεττας Καπον.
Σε στιγμές ήταν τόσο κακή που άλλαζε ριζικά το νόημα του κειμένου και πολλές φορές δεν έβγαζε καν νόημα.
Έπρεπε να διαβάζω παράλληλα το αγγλικό κείμενο στ pdf για να καταλάβω τι γίνεται.
[15/02/2019] christos1989.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ειναι πάρα πολύ κλασσικό και έχει στοιχεία ρομαντισμού. Ενδιαφέρον προκαλεί και η έρευνα του Στόουκερ πάνω στο θρύλους των Καρπαθίων, αλλά και το ιδιαίτερο ύφος. Είναι ημερολογιακό μυθιστόρημα, επομένως η ιστορία ξετυλίγεται σε ά ενικό μέσα από αφηγήσεις. Πολύ απολαυστικό στην ανάγνωση.
[10/08/2016] ashtanga.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πολυ καλο βιβλιο ατμοσφαιρικο,σταθμος στη γοτθικη λογοτεχνια ομως για πρωτη φορα θα πω οτι μια ταινια (Ο Δρακουλας του Κοπολα) ειναι καλυτερη απο το βιβλιο
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο WARREN BUFFETT
SIMMONS RICHARD
€23.00 €10.35
(-55%)
Κερδίζετε €12.65
Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€29.68 €11.87
(-60%)
Κερδίζετε €17.81

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS