Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ELLROY JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 0020-0460




Παρουσίαση

Νύχτα Χριστουγέννων 1951, Λος Άντζελες: μια πόλη όπου η Αστυνομία είναι το ίδιο διεφθαρμένη με τους εγκληματίες.
Έξι κρατούμενοι χτυπιούνται βάναυσα από αστυνομικούς τρελαμένους από το αλκοόλ. Για τους τρεις αστυνομικούς της Αστυνομίας του Λος Άντζελες θα εκτεθούν τα ένοχα μυστικά πάνω στα οποία έχουν οικοδομήσει τις διεφθαρμένες και βίαιες καριέρες τους.
Ο Εντ Έξλυ αναζητά τη δόξα. Αγχωμένος από την επιτυχία του «αδιάφθορου» πατέρα του, είναι έτοιμος να πληρώσει οποιοδήποτε τίμημα, να παραβεί οποιοδήποτε νόμο για να την ξεπεράσει.
Ο Μπαντ Ουαίτ είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μάνα του. Σήμερα είναι ένα οργισμένο θηρίο, μια ωρολογιακή βόμβα που φοράει ένα σήμα και κυνηγάει άντρες που κακοποιούν γυναίκες. Ο «Σκουπιδιάρης» Τζακ Βινσένς τρομοκρατεί σταρ του σινεμά για λογαριασμό ενός σκανδαλοθηρικού περιοδικού. Ένα μυστικό, καταχωνιασμένο στη μνήμη του, τον σιγοτρώει. Θα κάνει τα πάντα για να μη βγει στην επιφάνεια.
Τρεις μπάτσοι σε μια δίνη, ένας εφιάλτης που μετράει την εντιμότητα και τα θάρρος τους, ένας εφιάλτης όπου κάθε οίκτος είναι αποκλεισμένος και που δεν επιτρέπει την επιβίωση σε κανέναν.
Στο φόντο διακίνηση και πειράματα ναρκωτικών, εκβιασμοί, πορνοπεριοδικά με διεστραμμένες νεκροφιλικές στάσεις, αντρική και γυναικεία πορνεία, βιασμοί, φόνοι κακοποιημένων γυναικών, ανερχόμενοι αδίστακτοι αστυνομικοί, εισαγγελείς και επιχειρηματίες.
Το Λος Άντζελες Εμπιστευτικό είναι ένα επικό μαύρο μυθιστόρημα. Μετά τη Μαύρη Ντάλια και το Μεγάλο Πουθενά, αποτελεί το τρίτο μέρος της «Τετραλογίας του Λος Άντζελες», που ολοκληρώθηκε με τη Λευκή Τζαζ (όλα στις Εκδόσεις «Άγρα»). Το 1997 κυκλοφόρησε η σπουδαία ταινία του Κέρτις Χάνσον με βάση το βιβλίο, όπου η Κιμ Μπάσιντζερ, που ερμηνεύει τη Λυνν Μπρέηκεν / «Βερόνικα Λέηκ» έλαβε το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Ελλρόυ επιβάλλει ένα έργο ερεβώδες, οραματικό και αποτρόπαιο, μιας δύναμης μυθιστορηματικής που κόβει την ανάσα..." (Le Nouvel Observateur)
"Ο Ελλρόυ γράφει σαν να καθοδηγείται από δαίμονες. Το βίαιο, στακάτο γκράφιτί του μετατρέπεται σε τέχνη". (Sunday Times)
"Καμία συγκίνηση: το γράψιμο ήταν σφιχτό, η πλοκή ελέγχεται. Το Λος Άντζελες Εμπιστευτικό είναι ένα μεγάλο και δυναμικό αστυνομικό μυθιστόρημα και πιθανώς το πρώτο σημαντικό παράδειγμα του είδους της δεκαετίας του '90". "(Sunday Telegraph)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL.A. CONFIDENTIAL
ISBN139789603252542
ΕκδότηςΑΓΡΑ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2003
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας0020-0460
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS