Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΝΙΚΟΛΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΟΧΩΡΑ

Ο ΝΙΚΟΛΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΟΧΩΡΑ

+
-
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1000-0819
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-20%)
Κερδίζετε €2.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με μοναδικά εφόδια τις λέξεις, τα χρώματα και την επιθυμία μας για έναν πιο όμορφο κόσμο, ονειρευτήκαμε την ιστορία του νεαρού Νικολύκου και θελήσαμε να τη βγάλουμε από το «ντουλάπι» της και να τη μοιραστούμε με τους φίλους μας.
Για εμάς, όπως οι λέξεις και τα χρώματα μπορούν να συνυπάρξουν το ένα δίπλα στο άλλο δίνοντας ένα σύνολο με νόημα, έτσι πιστεύουμε ότι θα πρέπει να γίνει και με τους ανθρώπους.
Οι δικοί μας ήρωες έχουν πολύχρωμα μαλλιά, τα δικά μας πινέλα τραβούν γραμμές με κίνηση, οι δικές μας λέξεις μιλούν από καρδιάς για όσα μικροί θεωρούσαμε «διαφορετικά» από άγνοια ή φόβο...
Μεγαλώνοντας, καταλάβαμε ότι ίσως τελικά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο ήταν ο εαυτός μας, ο κόσμος και η γνώμη του.
Μεγαλώνοντας, καταφέραμε τελικά να μας μάθουμε, να μας αγαπήσουμε, και τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και τους άλλους. Γιατί όλοι «διαφορικοί» ήμαστε τελικά, και αυτός ο κόσμος, όμορφος μέσα στη διαφορετικότητά του...
(Χρήστος Δασκαλάκης / Γιάννης Ζαμπέλης, από την παρουσίαση της έκδοσης)

«Σαν σύγχρονη παραβολή, περιγράφει γλαφυρά τον φόβο που προκαλεί το άγνωστο και τις συνέπειες της άγνοιας και των προκαταλήψεων στην κοινωνία μας. Παράλληλα, αναδεικνύει την δύναμη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της θετικής σκέψης» (Μαρίνα Ρογάρη, Παιδοψυχολόγος. MSc. University of London)
«Περιγραφικός, ευφάνταστος, χειρίζεται τέλεια το παιχνίδι της γλώσσας αγγίζοντας με τον τρόπο αυτό τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς και του μυαλού μας. Μέσα από το καθησυχαστικό σχήμα του παραμυθιού του, μας βοηθά να γνωρίσουμε και να αποδεχτούμε την ουσία της διαφορετικότητας ως κινητήριο δύναμη της αυτογνωσίας» (Σπυριδούλα Σακελλαρίου, Ψυχολόγος - Παιδαγωγός. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών)
«Ένα τρυφερό παραμύθι για τον κοινωνικό αποκλεισμό, πλασμένο με συναίσθημα, συμπόνια, φαντασία και απλή πλοκή που το καθιστά ικανό να διεισδύσει στην ψυχή του παιδιού» ('Ελενα Παπαβασιλείου, Ειδική Παιδαγωγός, Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603339328
ΕκδότηςΓΡΗΓΟΡΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων60
Διαστάσεις22x22
ΕικονογράφησηΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1000-0819
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΡΑΒΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ
RABE DAVID
€5.30 €2.65
(-50%)
Κερδίζετε €2.65
ΟΜΠΛΟΜΟΦ
GONCHAROV ALEXANDROVICH IVAN
€26.50 €13.25
(-50%)
Κερδίζετε €13.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS