Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑ

PESSL MARISHA
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0542




Παρουσίαση

Μια βροχερή νύχτα του Οκτώβρη, η νεαρή και πανέμορφη Άσλει Κορντόβα βρίσκεται νεκρή σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη του νότιου Μανχάταν. Αν και ο θάνατός της αποδίδεται σε αυτοκτονία, ο βετεράνος ρεπόρτερ Σκοτ ΜακΓκραθ υποψιάζεται πως η αλήθεια είναι διαφορετική. Καθώς ερευνά τις αλλόκοτες συνθήκες που περιέβαλλαν τόσο τη ζωή όσο και το θάνατο της Άσλεϊ, ο ΜακΓκραθ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την παρακαταθήκη του πατέρα της, του θρυλικού, ερημίτη σκηνοθέτη καλτ ταινιών, Στάνισλας Κορντόβα - ενός άντρα που δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια.
Για τον ΜακΓκραθ, ένας ακόμα θάνατος συνδεδεμένος με αυτή την οικογένεια που φαίνεται καταραμένη, φαντάζει ως κάτι παραπάνω από μια απλή σύμπτωση. Μολονότι πολλά έχουν γραφτεί για τις σκοτεινές και νοσηρές «μαύρες ταινίες» του Κορντόβα, ελάχιστα είναι γνωστά για τον ίδιο το δημιουργό.
Με κίνητρό του τη δίψα για εκδίκηση, την περιέργεια και μια βαθιά λαχτάρα για την αλήθεια, ο ΜακΓκραθ, με τη βοήθεια δύο άγνωστων νέων, καταδύεται ολοένα και βαθύτερα στο απόκοσμο, υπνωτικό σύμπαν του Κορντόβα.
Την τελευταία φορά που ετοιμαζόταν να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο του μυστηριώδους σκηνοθέτη, ο ΜακΓκραθ είδε το γάμο και την καριέρα του να καταστρέφονται. Κι αυτή τη φορά, ρισκάρει να χάσει ακόμα περισσότερα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ποτέ ξανά δεν μου έχει συμβεί, μεταφράζοντας ένα βιβλίο, η ιδιότητα του μεταφραστή να παλεύει τόσο λυσσαλέα με αυτή του αχόρταγου, συνεπαρμένου αναγνώστη. Το αριστοτεχνικό θρίλερ της Marisha Pessl στην κυριολεξία δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου - κι όταν το αφήσουν τα χέρια, δεν το αφήνει το μυαλό. Θα θυμάμαι για πάντα τον σκοτεινό, καταραμένο Στάνισλας Κορντόβα και θα λατρεύω τις ταινίες του, κι ας ξέρω πως δεν πρόκειται να τις δω ποτέ» (Αύγουστος Κορτώ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603647232
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2014
Αριθμός σελίδων808
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΡΤΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΣΛ ΜΑΡΙΣΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-0542
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Antocheimar, natalykarad, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[08/04/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Θα βάλω πέντε αστέρια, καθώς το βιβλίο συνδυάζει πόλλά ενδιαφέροντα στοιχεία-μυστήριο, μαγεία, εμμονή και την προσπάθεια να απαντηθούν τα ερωτήματα γύρω από την Άσλεϊ και τον Στανισλας Κόρντοβα (δύο από τους βασικούς χαρακτήρς) με έρευνα σε σκοτεινά μέρη και ακόμα σκοτεινότερες σελίδες του Διαδικτύου. Το μόνο "μείον" κατ' εμέ είναι το τέλος. πολύ πιο ασφές και ανοιχτό σε ερμηνείες από ό,τι θα το προτιμούσα μετά από ένα τόσο μεγάλο βιβλίο.
[24/12/2016] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτικό βιβλίο! Φοβερό θρίλερ! Δεν ήθελα να σταματήσω τα διάβασμα σε ορισμένες περιπτώσεις. Όλα ήταν πλεγμένα πολύ έξυπνα και μου άρεσε η ανατροπή στην ανατροπή. Και έφτιαχνε σενάρια το μυαλό σου από τη μία και προσπαθούσε να τα απλοποιήσει από την άλλη.
Το μόνο αρνητικό του είναι ότι προς το τέλος πλατειάζει. Ας ήταν 50 με 100 σελίδες μικρότερο. Δεν θα έχανε σε τίποτα και μιλάμε για ένα βιβλίο των 800 περίπου σελίδων. Παρόλα αυτά, με τίποτα δεν του στερεί τα 5/5 αστέρια! Αξίζει τον χρόνο σας, ιδίως εάν έχετε όρεξη για να ένα δυνατό θρίλερ με αβέβαιο φινάλε!
[19/08/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αρκετά καλή ιδέα η ιστορία. Η περιγραφή των ηρώων μάλλον επίπεδη. Επίσης εμένα με κούρασε και βρήκα ανώφελη την συνεχή περιστροφή και αλλαγή κατεύθυνσης της υπόθεσης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΓΙΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
HELLER RACHAEL
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΟΓΚΟΣΤ
NORTH CLAIRE (CATHERINE WEBB)
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS