Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ // ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒ

ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

HOFFMAN PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0607




Παρουσίαση

Ο Τόμας Κέιλ τρέχει να ξεφύγει από την αλήθεια.
Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι η βάναυση στρατιωτική του εκπαίδευση είχε έναν και μοναδικό σκοπό -να τον προετοιμάσει για να αφανίσει το μεγαλύτερο λάθος του Θεού, την ίδια την ανθρωπότητα- ο Κέιλ καταδιώκεται από τον άνθρωπο που τον έκανε Άγγελο του Θανάτου: τον Πάπα Λυτρωτή Μπόσκο.
Ο Κέιλ είναι μια μεγάλη αντίφαση: αλαζόνας και αθώος, μεγαλόψυχος και ανελέητος. Αντικείμενο φόβου και δέους γι' αυτούς που τον δημιούργησαν, έχει ήδη καταφέρει να χρησιμοποιήσει το μοναδικό του ολέθριο χάρισμα για να γκρεμίσει τον ισχυρότερο πολιτισμό του κόσμου.
Όμως, ο Τόμας Κέιλ είναι αδύναμος. Η ψυχή του πεθαίνει. Καθώς το σώμα του σπαράσσεται από σπασμούς, ο Κέιλ γνωρίζει πως η τελική κρίση δεν πρόκειται να περιμένει ένα άρρωστο παιδί. Καθώς η ημέρα της συντέλειας πλησιάζει, το εκδικητικό μένος του Κέιλ τον οδηγεί πίσω στην καρδιά του σκότους -το Άσυλο- προκειμένου να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που μισεί περισσότερο από καθετί στον κόσμο.
Ο Κέιλ θα πρέπει να δεχτεί επιτέλους πως είναι η ενσάρκωση της οργής του Θεού και να αποφασίσει αν θα εναντιωθεί στο Άσυλο των Λυτρωτών και αν θα χρησιμοποιήσει το μοναδικό του χάρισμα να σπέρνει παντού την καταστροφή.
Η απόφασή του θα κρίνει τη μοίρα της ανθρωπότητας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BEATING OF HIS WINGS
ISBN139789603648154
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων832
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕπιμέλειαΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΦΜΑΝ ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας1200-0607
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Zyro

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Χάρις93, Zyro

Κριτικές για το προϊόν

[07/08/2016] Vinsend.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Η χειρότερη σειρά τριλογίας που έχω διαβάσει !
Κακιά περιγραφή από τον συγγραφέα , με πολλά κακά υπονοούμενα που σε κάνουν σε πολλά σημεία να βαριέσαι.Η ιστορία αρκετά ανούσια με την έννοια δεν σε κρατάει σε αγωνία σε καμιά φάση των βιβλίων (μπορεί και λόγω της περιγραφής) ενώ στο τελευταίο βιβλίο η ιστορία τελειώνει με πολύ άθλιο και τσαπατσούλικο τρόπο.
Σαν ιστορία φαντασίας θα μπορούσε να γίνει καλή , με ένα παιδί που θα ήθελε να καταστρέψει τον κόσμο γιατί ήτανε η αποστολή του από τον Θεό αλλά ο συγγραφέας αυτό δεν μπόρεσε να το δημιουργήσει!
[04/02/2016] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Κατα την διαρκεια του τριτου βιβλιου καταλαβαινεις πως οτι ελπιδες εχει ο Κειλ για γαληνη και ευτυχια ειναι σχεδον στη σφαιρα του φανταστικου..Ο πρωταγωνιστης παλευει με τους δαιμονες του και επιπλεον το κηνυγι για να τον σκοτωσουν συνεχιζεται..Για μενα ο Κειλ ειναι ενας ΜΑΡΤΥΡΑΣ..Το φιναλε της τριλογιας ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα σας δωσει αυτο που θελετε αλλα πιθανοτατα να σας στεναχωρησει αρκετα..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
WELLMER ALBRECHT
€21.20 €8.48
(-60%)
Κερδίζετε €12.72
Με λένε κόκκινο
PAMUK ORHAN (NOBEL 2006)
€21.90 €10.95
(-50%)
Κερδίζετε €10.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS