Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

+
-
LEROUX GASTON
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0666
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μετά από μία κοπιαστική ημέρα σημαντικών επιστημονικών πειραμάτων, η δεσποινίς Στάνγκερσον είχε μόλις αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιό της. Ξαφνικά, άρχισαν να ακούγονται από μέσα ήχοι πάλης, αγωνιώδεις κραυγές, εκκλήσεις για βοήθεια και πυροβολισμοί. Όταν η κλειδωμένη της πόρτα υποχωρεί στα χτυπήματα του πατέρα της και ενός υπηρέτη, η Ματίλντ βρίσκεται πεσμένη στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη και γεμάτη αίματα. Κανείς άλλος δεν βρίσκεται στο δωμάτιο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία άλλη έξοδος, και το μοναδικό παράθυρο του Κίτρινου Δωματίου είναι ασφαλισμένο από μέσα. Πως είναι δυνατόν να απέδρασε από εκεί ο δράστης;
Μία γεμάτη ερωτηματικά και γρίφους υπόθεση και ένας ευρηματικός ντετέκτιβ συνθέτουν μία υπέροχη, νοσταλγική και ατμοσφαιρική ιστορία φόνου, απάτης, προδοσίας και πάθους, που, σχεδόν έναν αιώνα μετά από την πρώτη δημοσίευσή της, παραμένει ορόσημο της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας και δεν σταματά να διαβάζεται, να αγαπιέται και να αποκτά νέους φανατικούς θαυμαστές μέσα στον 21ο αιώνα. Το Μυστήριο του Κίτρινου Δωματίου είναι μία από τις πιο εμβληματικές ιστορίες της λογοτεχνίας μυστηρίου, γραμμένη από το συγγραφέα που μας χάρισε το αθάνατο Φάντασμα της Όπερας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το καλύτερο βιβλίο της κατηγορίας κλειδωμένου δωματίου που έχει γραφτεί ποτέ". (Τζον Ντίκσον Καρ, συγγραφέας του Ασώματου ανθρώπου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE MYSTERE DE LA CHAMBRE JAUNE
ISBN139789603649335
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΕΡΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1200-0666
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Keneth_722, mproed, nansipan, dimbik, kantath, tiosifidou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Keneth_722, GioGun, tim8, Nefeli Karapiperi, Victor Dunwich, nansipan, ani.rst

Κριτικές για το προϊόν

[07/04/2023] gwgwchaniotaki.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα ομολογουμένως πάρα πολύ παράξενο βιβλίο.
Πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος, να θυμάσαι τα στοιχεία και κάθε ψευτιά που εκστομίζει ο ένας ήρωας στον άλλο, καθώς ο συγγραφέας σε προσλαμβάνει χωρίς τη θέληση σου ως ντετέκτιβ!
Η συμπάθεια του αναγνώστη δεν μένει σταθερή σε ένα μόνο ήρωα, συνεχώς μετακινείται βάσει των στοιχείων που κάθε νέο λεπτό προκύπτουν.
Ένα βιβλίο που κρατάει αιχμάλωτο το ενδιαφέρον σου και σε κάνει να σκέφτεσαι συνεχώς ένα πράγμα: ποιος είναι τελικά ο ένοχος;
[01/08/2021] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αν δεν είναι μυστήριο οι πρωταγωνιστές να αποκρυπτουν την αλήθεια μονίμως τι είναι μυστήριο??? Καταπληκτικό βιβλίο.. Το λάτρεψα!!
[30/12/2020] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το καλύτερο βιβλίο μυστηρίου που έχω διαβάσει! Μια παράξενη ιστορία με συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές στην οποία ο ορθολογισμός "τα βάζει" με το υπερφυσικό, ενώ η αλήθεια αλλάζει πρόσωπο συνεχώς! Ένα εγκεφαλικό μυθιστόρημα με πολλούς γρίφους, αρκετούς υπόπτους με ισχυρό κίνητρο και ισχυρό άλλοθι ταυτόχρονα, αλλά και με ένα τόσο μα τόσο απρόσμενο τέλος! Ζωντανές εικόνες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, εξαιρετική μετάφραση! Κορυφαίο!!!
[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Λερού κρατά σε αγωνία τον αναγνώστη ακόμα και όταν οι διάλογοι είναι πυκνοί και οι λεπτομέρειες απαιτητικές, ενώ οι περιγραφές μυστικών μονοπατιών, δωματίων και χώρων παραπέμπουν σε γοτθικό παραμύθι. Ο δημοσιογράφος-ντετέκτιβ του 'Μυστηρίου του κίτρινου δωματίου' Ζοζέ Ρουλεταμπίλ μένει αξέχαστος στον αναγνώστη λόγω του έξυπνου χιούμορ του και της νεανικής εφευρετικότητάς του. Αξίζει να διαβαστεί για τη σύλληψή του και την καινοτομική του δομή, ωστόσο χρειάζεται υπομονή, διάθεση και χρόνος!
[08/09/2016] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ωραίος και απλός τρόπος γραφής. Μου άρεσε που ή αφήγηση είναι στο πρώτο πρόσωπο αλλά δε με ενθουσίασε κατά τα άλλα. Βάζω τέσσερα αστεράκια γιατί λαμβάνω υπόψη μου την εποχή κατά την οποία γράφτηκε.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΡΟΛ
HIGHSMITH PATRICIA
€13.30 €6.65
(-50%)
Κερδίζετε €6.65
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
SPIEGELMAN ART
€15.00 €6.75
(-55%)
Κερδίζετε €8.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS