Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Β΄Τ. ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ

ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1630-0294




Παρουσίαση

Για καθένα από τα 234 μουσεία της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων, των Επτανήσων κα της Στερεάς Ελλάδας που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον οδηγό, ταξινομημένα ανά περιοχή και με χρωματικό κώδικα που δηλώνει την κατηγορία του, θα βρείτε: Φωτογραφίες των αιθουσών και των σημαντικότερων εκθεμάτων. Διεύθυνση, τηλέφωνο, ημέρες και ώρες επίσκεψης και αντίτιμο της εισόδου. Πρακτικές πληροφορίες όπως αν υπάρχει πωλητήριο και καφέ, αν διοργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις ή αν είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Την ακριβή θέση του στο χάρτη. Για την διευκόλυνσή σας σε αυτό τον οδηγό θα βρείτε ακόμη χρονολογικό πίνακα προϊστορικής και ιστορικής περιόδου, σχήματα αρχαίων ελληνικών αγγείων, σχέδιο αρχιτεκτονικών μελών αρχαίου ναού, γλωσσάρι αρχαιολογικών, βυζαντινών και λαογραφικών όρων, ευρετήριο καλλιτεχνών, καθώς και γενική αλλά και ειδική για κάθε μουσείο βιβλιογραφία.
Διαβάστε για τα 67 αρχαιολογικά, τα 34 βυζαντινά, τα 31 ιστορικά και τα 54 λαογραφικά μουσεία, για τις 11 πινακοθήκες και για τα 8 ναυτικά μουσεία, για τα παιδικά και θεατρικά μουσεία, για τα μουσεία φυσικής ιστορίας και τεχνολογίας, για τις συλλογές έργων τέχνης και τα πολιτιστικά κέντρα και πάρτε μαζί σας αυτόν τον οδηγό όταν επισκεφθείτε κάποιο από αυτά. Η πλήρης περιγραφή και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τους θησαυρούς που κρύβουν.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603682516
ΕκδότηςΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2002
Αριθμός σελίδων530
Διαστάσεις22x13
ΕπιμέλειαΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1630-0294
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS